3 blogy, ktoré sa oplatí čítať



V poslednej dobe sa často stretávame s tým, že naša milá blogosféra je už preplnená, že blogov je ako maku a zakladá si ho každý. Podľa môjho názoru to až tak celkom pravda nebude, možno je pojem bloger v spoločnosti známejší a sama už dokonca poznám pár blogerov aj osobne, ale nezdá sa mi, že by boli blogy na každom kroku, hlavne nájsť také obsahovo kvalitnejšie blogy nie je vôbec jednoduchá úloha. Dnes som vybrala tri, ktoré som nedávno objavila a majú niečo do seba.


Prvým z nich je Tale of Miss A, blog s anglickým názvom, ktorý píše sympatická Češka menom Alex. Na prvý pohľad vám tento blog musí utkvieť v pamäti - má totiž netypický, no jednoducho pôsobiaci dizajn, nič prehnané, no štýlové. Blogerka píše hlavne beauty posty no štýlom, ktorý mňa osobne chytil za srdce, nie sú to žiadne nudné frázy, každý jej článok má dušu a príbeh a z času na čas tu narazíte aj na nekozmetické príspevky. Páči sa mi celkový štýl blogerky, je osobitý a tak by to presne malo byť u každého blogera, nájsť si to svoje a držať sa toho. Ak by vás predsa len obsah nebavil, do fotiek sa iste zamilujete. 



V trochu inom tóne sa nesie ďalší český blog Gallymadness, ktorý píše Dagmar. Na blogu nájdete rôzne rady pre blogerov i pre jednoduchší život, kávičkové posty a rôzne iné zaujímavé články, myslím, že nikto sa tu nebude nudiť. Nielen každý bloger, ale každý človek by sa mal z času na čas na takomto blogu zastaviť, nájdete tu množstvo inšpirácií a rád do života, ktoré dnes tak veľmi potrebujeme, napr. čo robia úspešní ľudia v pondelok ráno a podobné veci. Keďže blogerka blogerom radí, dizajn a fotky sú na vysokej úrovni. 



Tretím blogom pre dnešok je slovenský blog TinaNaté. Tina je bloger a youtuber v jednej osobe, takže každý si tu príde na svoje. Jej blog je zameraný hlavne na kozmetiku, no priznávam, že sledujem aj jej videá a sú veľmi dobré, už som pár videopostov prezrela v podaní iných vlogeriek, no až videá Tiny ma fakt zaujali. Tina je normálna žena, nie je afektovaná ani umelá, skrátka taká normálna slečna a presne tak na mňa jej videá pôsobia. Z času na čas natáča aj nekozmetické videá, napr. o dobrom spánku a podobne. Keby  vás však predsa len videá nudili, články sú rovnako skvelé. 

I keď vznikajú denno-denne nové blogy, nie všetky sa dajú čítať resp. nie každý má fakt talent napísať príspevky tak, aby čitateľov chytili za srdce, sama neviem, aký je ten môj štýl, no snažím sa na ňom pracovať a tieto tri blogerky sú pre mňa jednoznačnou inšpiráciou. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký nový a zaujímavý blog ste v poslednom čase objavili vy, rada si svoju zbierku blogov rozšírim o ďalšie skvelé kúsky na čítanie.

Komentáre

  1. Pekné blogy :) ja som na Tinu narazila asi pred dvomi mesiacmi, ale skôr si pozriem videa na yt než blog. A aj tie videa, niektoré keď si zapnem, tak ich iba pretáčam alebo rovno vypnem po nejakej chvíli. Nevravím, že je zlá youtuberka, mne sa tiež veľmi páči jej vystupovanie a podobne, ale proste ma nevie tak upútať, že by som si video pozrela celé až do konca. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi dobrý inšpiratívny článok, super! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, sama takéto články rada čítam a vďaka tomu nachádzam nové blogy.

      Odstrániť
  3. Ďakujem za tipy...hoci mám svoje obľúbené blogy, rada si prečítam aj niečo iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, asi by som tento widget mala opäť pridať na blog, vďaka za tip na zlepšenie. Inak pár tipov na dobré blogy nájdeš v časti Blog v hornom menu.

      Odstrániť
  4. Pekné blogy, je super, keď niekto takto propaguje aj iných, človek sa tak cíti viac ako súčasť komunity a nájde niekoho, kto ho možno zaujme :)

    Viallen z http://all-dreams-are-real.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, mali by sme sa podporovať a ak nás nejaká blogerka či bloger inšpiruje, je dobré podať túto správu ďalej.

      Odstrániť
  5. Hned se jdu juknout na první dva blogy! :) Díky za tip. Miluju projíždění nejrůznějších blogů.:)
    Mezi mé oblíbené blogerky patří: Another Dominika, dblog by dominika, Me & Wonderland.
    Hlavně na poslední dva bych ti doporučovala kouknout, protože holky jsou skvělé! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.