O vianočnej nálade, darčekoch a novoročnom vinši


Tohtoročné Vianoce boli skrátka úžasné. Opäť sme sa zišli celá naša veľká rodina za jedným stolom, napadol sneh takže sme sa aj guľovali ako malé deti, užila som si krásne a tradičné vianočné rozprávky v kruhu rodiny a to je na Vianociach pre mňa to najkrajšie. Samozrejme dostala som aj nejaké tie vianočné darčeky a vôbec ich nebolo málo, no najväčšiu radosť som mala rozhodne z tzv. rodinnej pohody, to bol najkrajší darček. Keďže sa však teplo domova nedá zachytiť foťákom, ponúkam niečo, čo sa zvečniť dalo a to materiálne darčeky roka 2016.

Ja som asi poslúchala veľmi, dostala som toho totiž fakt dosť a nie všetky darčeky som očakávala, niektorí ľudia ma darčekom doslova zaskočili.



V práci sa opäť raz konala skvelá akcia tzv. Secret Santa. Vytiahnete si meno jedného kolegu, niečo mu kúpite a potom sa darčeky položia pod spoločný stromček a rozdávajú sa. Takéto pracovné akcie milujem. Tu som prišla k svojim prvým kozmetickým darčekom, nakoľko v práci zjavne vedia, že sa popri ekonomike venujem aj tomuto - svojmu blogu. 

Nasledovali darčeky od kamarátov - úprimne ma obaja prekvapili. Títo ľudia majú v rebríčku kamarátov vysoké miesto a pevne verím, že tomu tak bude aj naďalej. Takto som sa dostala k ďalšiemu baleniu milovaného krému Skin Food, hand-made ozdobe na vianočný stromček a sladkostiam, špeciálne ku Kinder Suprise, čo je moja srdcovka.



Pod vianočným stromčekom doma toho bolo tiež neúrekom - hlavne knihy, kozmetika, nejaká bižutéria, ďalší hand-made výrobok a stojan na náušnice v tvare stromu, žiaľ na fotke nie je, bola som pod vplyvom čara Vianoc a na stojan som nejako zabudla.



Musím priznať, že čo sa kozmetiky týka, tento rok dominovala česká značka Manufaktura. Celkovo som dostala dosť veľa prírodných produktov, takže sa máme všetci na čo tešiť. Dôjde aj na značku Mary Kay s ktorou som doposiaľ skúsenosti nemala, no dlho som o kúpe nejakého produktu uvažovala. 

Môj nedávny pobyt doma odhalil aj pár nedostatkov v mojej výbave a tak som po príchode do Bratislavy začala dolaďovať detaily. Mať totiž len jednu žehličku na vlasy aj to len v BA nie je príliš praktické, detto platí pre kefu na vlasy a štetec na make-up. Takže ako vidíte, došlo aj na povianočné darčeky. 

Vianoce 2016 sa mi zdali úžasné a iné ako všetky tie doterajšie Vianoce. Sama som si dala špeciálne záležať pri výbere vianočných darčekov a úsmev na tvárach mnou obdarovaných ľudí bol jasným dôkazom toho, že to vyšlo. Tie najkrajšie darčeky sú fakt nemateriálne.

Keďže už kalendár prekročil Silvester a mámte tu nový rok 2017 s mojou milovanou sedmičkou na konci želám Vám doň všetko dobré, aby bol tento rok výnimočný, úžasný, jedinečný, plný príležitostí, šťastia a lásky. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, čo ste našli pod vianočným stromčekom tento rok. Splnilo to vaše predstavy, trafili sa blízki do vášho vkusu? A čo vaše darčeky? Ako s nimi boli ľudia spokojní?


Komentáre

  1. To s tím losováním a následným dárečkem je pěkné. Dřív se to dělalo u nás na škole. Dostala jsi pěkné kousky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme takéto akcie v škole nemávali, ale je to skvelé, vždy sa na to hrozne teším.

      Odstrániť
  2. Veľmi pekné darčeky, ale je to ako píšeš. Vianoce sú hlasne o rodine a takej ten rodinnej pohode.
    I tie moje sa niesli v rovnakom duchu :)

    Prajem všetko dobré do nového roku :)
    Janka
    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za prianie. Tak vidím, že sme si Vianoce užili obe.

      Odstrániť
  3. Secret Santu robíme v škole, je to vždy veľmi pekné :) dostala si skvelé darčeky :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je super, keď to máte aj v škole, my sme nemávali v škole nič takéto.

      Odstrániť
  4. Nádherné darčeky! Secret Santu si usporadúvame aj my v škole :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.