Avon riasenka Super shock


Najlepšie riasenky aké som doposiaľ skúsila sú tie značky Maybelline. O tom je zbytočné diskutovať, avšak niekedy si to žiada zmenu a tak som sa vrhla na ďalšiu legendu - riasenku Avon Super Shock. Podľa recenzií blogeriek je to riasenka, ktorá stojí za vyskúšanie a tak som si ju teda objednala. Používam ju už nejaký ten piatok a nastal čas pozrieť sa, či splnila moje očakávania.
Super Shock je riasenka, ktorá by mala dodať riasam extra objem. Vyrába sa v klasickej i tej vodeodolnej verzii, takže na svoje si príde fakt každá. Dokonca som na oficiálnej stránke avon.sk zahliadla aj nejakú novú, špeciálnu edíciu tejto riasenky. Predáva sa v prieme za 4 eurá, takže ak by vám aj nesadla, peňaženka veľmi nezaplače.

Riasenka má dlhú kefku s hustejšími štetinkami, avšak nie je to taká tá klasická mega kefka. To ma tak trochu sklamalo a spočiatku sa mi riasenka vôbec nepozdávala, avšak treba sa s ňou len naučiť pracovať. Čierna je dostatočne, takže na riasach je fakt viditeľná.



Ako to dopadlo s hlavným parametrom riasenky a teda s objemom? V jednej vrstve to úprimne nie je až také úžasné, čiže za mňa bod dole. Páči sa mi však, že sa dá parádne vrstviť bez zbytočného zlepenia rias. To je už čo povedať a takto nanesená dodáva riasam parádny objem. Na moje milované Maybelline riasenky to však stále nemá.

Čo sa týka odlíčenia, tu nastáva trochu problém. Aj keď použijem dvojfázový odličovač s olejovými zložkami, po umytí vyzerá akoby som mala pod očami čierne kruhy. Riasenka sa teda odličuje pomerne ťažko a niekedy mám ďalší deň pri líčení také akoby zlepené riasy. 

Hodnotenie produktu: 4 body, nadpriemer.

Aj napriek ťažšiemu odlíčeniu a zdĺhavejšiemu nanášania som si na túto riasenku zvykla a vyhovuje mi. Neprekonala síce moje top riasenky Maybelline, ale zaradila by som ju medzi tie lepšie kúsky. Navyše aj ten obal je úžasný, len škoda opäť dostupnosti produktov značky Avon. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali túto riasenku značky Avon. Ktoré riasenky považujete za najlepšie? Zvyknete si nanášať viacero vrstiev riasenky alebo si vystačíte s jednou?





Komentáre

  1. Super Shock jsem zkoušela kdysi dávno (ještě měla černý obal) a moc mi nevyhovovala, naprosto souhlasím s tím, že nejlepší řasenky dělá Maybelline - Lash Sensational nemůže jen tak nějaká řasenka překonat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá naozaj super, sice som ju ešte nemala ale asi sa na ňu pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. avon shock som si kupovala kedysi a dajako extra mi nevyhovovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že s touto riasenkou som mierne pozadu čo sa týka skúšania, ale lepšie neskoro ako nikdy.

      Odstrániť
  4. Už som počula skutočne veľa o tejto špirále, tak možno ju vyskúšam aj ja. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Maskara môže byť, no s mojimi mihalnicami neurobila veľké zázraky.

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj mne sa riasenky z AVONu enormne ťažko odličujú.. ale aspoň držia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No já celkově avon moc v lásce nemám.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to je pravda tiež si pri niektorých riasenkach poviem že treba sa sňou len naučiť pracovať a neskôr si ju už obľúbim:) ale vyhýbam sa umelým aplikátorom škriabu mi viečka:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super Shock je moja najobľúbenejšia maskara odkedy ju Avon začal vyrábať. Mala som ju už hádam štyrikrát, je to jediná maskara, ku ktorej sa vždy rada vrátim. Inak som ale v tomto smere dosť experimentátor, rada skúšam zakaždým inú riasenku, ale toto je fakt stálica, ku ktorej sa opakovane rada vraciam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež taká istá, stále skúšam nové a nové riasenky aj keď už som našla tie svoje najlepšie. Jednoducho si nedám pokoj.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.