Tekutý korektor Catrice Camouflage


Boli časy, kedy som nechápala význam iných ako tuhých korektorov. Tie tekuté skrátka nič nekryli a pojem rozjasnenie očného okolia bol pre mňa akosi cudzí, avšak tento mýtus už tiež dávno neplatí. Tekuté korektory sú úžasná vec, dodajú líčeniu tú správnu iskru a vášmu pohľadu jas. Ktorý je však ten správny? Ja som siahla po osvedčnej značke Catrice a vybrala som si ich Camouflage korektor, tentokrát v tekutej forme. 

S tuhým korektorom Catrice Camouflage som maximálne spokojná a stále ho používam, no do okolia očí sa predsa len hodí niečo, čo sa ľahko rozotiera a nevyrába mi tak zbytočné vrásky. Korektor Catrice Liquid Camouflage patrí medzi vysoko krycie tekuté korektory. S výberom odtieňa som nemala problém, najsvetlejší 01 Porcellain má ružový podtón a je dostatočne svetlý pre všetky bleduľky. 

Písanie týchto oficiálnych informácií je síce nutné, ale reálne nás všetkých viac zaujíma osobná skúsenosť s produktom. Korektor používam už istý čas, nejaké 3 mesiace výlučne na oblasť očného okolia. Párkrát som ním skúšala zamaskovať akné a musím priznať, že aj túto úlohu korektor plní vcelku dobre, no nevie sa dlhodobo udržať a po čase zlieza, takže na krytie akné odporúčam radšej tuhý korektor.

Očné okolie je špecifické tým, že koža je v týchto miestach najjemnejšia a aj preto nie je vhodné používať tuhé produkty. Korektor som spočiatku rozotierala štetcom, no neskôr sa mi prstová aplikácia zdala vhodnejšia. Korektor úplne splynie s pleťou, nie je vidieť žiadne farebné rozdiely. Dokáže perfektne zamaskovať rôzne modré farebné nerovnosti v oblasti očí, ako funguje na kruhy pod očami neviem, s tými problém nemávam. 

Musím uznať, že okolie očí je viditeľne jasnejšie, oči nepôsobia unavene takže rozjasňujúci efekt nie je ťažké odhadnúť. V priebehu dňa sa korektor pekne drží na mieste, netvoria sa žiadne zhluky či hrudky, avšak zdá sa mi, že mierne zalieza do vrások. Tento efekt mi zvykli robiť tuhé korektory, no pri tekutých to nechápem a mierne ma to sklamalo. Ak som korektor naniesla štetcom, zaliezal do vrások ešte viac. Pri prstovej technike je to lepšie, ale stále to nie je ono. 

Hodnotenie: 4 body, bod dole za zaliezanie do vrások.

Porovnávať tento tekutý korektor s jeho tuhým bratom nie je veľmi logický ťah. Každý má svoje prednosti aj nedostatky. Tento tekutý korektor je podľa mňa dobrý, no asi sa pozriem aj po niečom, čo menej zalieza do vrások. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké rozjasňujúce korektory na očné okolie používate. Skúšali ste tento od Catrice?

Komentáre

  1. Tuhy korektor som este neskusala, teda velmi, velmi davno ano, ale pamatam si, ze mi az tak nevyhovoval. Pravdu povediac korektory pouzivam strasne malo, ale ked uz, tak tekutejsie mam radsej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Momentálne už aj ja používam viac tento tekutý ako tuhý. Máš nejaký obľúbený tekutý korektor ktorý nezalieza do vrások?

      Odstrániť
  2. Mám ho aj ja a musím súhlasiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. To som rada, vidím, že jeho dobrá povesť nie je len výplod niečej fantázie.

      Odstrániť
  4. Pro mě naprosto TOP korektor a nikdy už nechci jiný. Perfektně mi vyhovuje, vypadá přirozeně a když se snažím zakrýt jenom kruhy pod očima, nejde poznat, že ho na sobě mám :) A ta cena je taky hrozné lákadlo:)
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru drahý vôbec nie je takže by bola škoda ho nevyskúšať.

      Odstrániť
  5. Nechala jsem se zlákat blogovým světem a mám ho také, hodnotím ho velice kladně, jsem s ním spokojená a hlavně vydrží. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.