5 prírastkov v rodinke Indulona

Indulona novinky

Máme tu leto a pevne verím, že sa už pomaly balíte na svoje letné dovolenky. Najťažšou otázkou každej ženy v tejto oblasti je, akú kozmetiku si so sebou vziať. Ťahať ťažké, veľké balenia nie je veľmi praktické a niekedy ani dovolené. A čo tak si pribaliť niečo slovenské? Značka Indulona prišla nedávno na trh s menšími verziami svojich top produktov a pridala ešte nejaké novinky navyše.

Indulona kozmetika ruky

Z posledných noviniek, ktoré som spomínala v tomto článku mi k srdcu prirástol ochranný rad. Tak krém na ruky ako aj krém na nohy. A čo vám poviem, nová várka produktov, ktoré mi spoločnosť poslala,  priniesla nové lásky. 

Keď sa povie Indulona v pamäti mi zasvieti krém na ruky. Mám rada nechtíkovú, ochrannú a nedávno mi do zbierky pribudli dve nové - Kamilková a Rakytníková. 

Kamilková je v klasickom veľkom balení a osobne som sa tejto vône desila asi najviac. Kamilkový čaj nemám rada, ani vôňu kamiliek nevyhľadávam, no Indulona to spravila tak, že táto vôňa je príjemná. Kamilky je cítiť akoby v pozadí čo je super. Krém by som účinkami prirovnala k nechtíkovej Indulone. Rýchlo sa vstrebáva, ruky hydratuje, premastí, ale zbytočne nezaťaží. Aktuálne si našiel čestné miesto na mojom nočnom stolíku, takže sa hodí aj v horúcich letných dňoch. 

Hodnotenie: 5/5 bodov.

Rakytníkovú Indulonu oceníme asi skôr v chladnejších mesiacoch. Vyrába sa v menšom balení, takže je vhodná aj na cesty, no je pomerne dosť hutná. Skúšala som ju párkrát naniesť na ruky, no vstrebáva sa dlhšie a ťažšie sa rozotiera, takže si počká na popraskané ruky v zime. Keďže však ide o Indulonu, určite to zvládne.


Indulona

A teraz sa už môžem pokojne zbaliť na cesty. V ponuke značky sú momentálne dva krémy v balení 75 ml, čo je ideálne cestovné balenie. Krémy sú univerzálne takže ich môžete použiť v každej situácii. V týchto mini verziách nájdete aktuálne Indulonu Original a Indulonu nechtíkovú.

Mne tieto krémy pripadajú trochu hustejšie, ako tomu bolo v prípade telových mliek. Aj ich vôňa sa mi viac páči, z tej Original odpadávam. Osobne sa mi vôňa Indulony Original nepáčila, no tento mini krém vonia fantasticky.

Oba krémy používam na niečo iné. Nechtíková sa mi osvedčila ako telový krém po sprche. Original je trochu hutnejší, no používam ho na všetko možné. Perfektne odličuje očný make-up, v očiach vôbec neštípe a poradí si aj s linkami a riasenkami, ktoré nezvládol ani olejový odličovač. Rovnako je skvelý na upokojenie citlivej pokožky po holení a ako telové mlieko na suchšie časti pokožky.

Hodnotenie mini krémov: 5/5 bodov, perfektné. 

Poslednou novinkou je telový krém z nechtíkového radu. Doposiaľ sa dal kúpiť len vo vôni Original alebo olivovej. Aktuálne sú na trhu už tri telové krémy. Telový krém používam najčastejšie ako telové mlieko, je o niečo hydratačnejší ako klasické telové mlieko, no veľký rozdiel tam nie je. 

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemer. 

Z aktuálnych noviniek ma najviac dostali kamilkový krém na ruky a mini balenie krému Original. Už len čakám, kedy príde Indulona aj so sprchovým radom alebo nejakými pleťovými produktmi. Keďže sa jej produkty vyrábajú inak ako bežná kozmetika, považujem ju za dôveryhodnejšiu značku. Okrem toho je naša, takže ma rozšírenie sortimentu teší dvojnásobne.  Všetky produkty sú už v predaji, takže ak vás niektorý zaujal, smelo do toho.


Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už mali možnosť skúsiť niektorú z noviniek Indulona. Ktorý rad je pre vás najlepší? Aký produkt by sa podľa Vás hodil do sortimentu značky?


Komentáre

  1. Indulona me provazela cele detstvi.. Ale my si ji ted vubec nevazime, kupujeme si drahe kremy, ktere nedosahnout ani zdaleka kvality prave Indulony... A ja samozrejme patrim mezi ty lidi take..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš pravdu, nevážime si ju a kým mala tie staré obaly, tak som si ju nekupovala ani ja. Teraz sa mi však dizajnovo veľmi páči no a kvalita ostala stále perfektná.

      Odstrániť
  2. Mne tieto varianty nesedia. Najlepšia je olivová. Rakytniková ani kamilková mi až tak ruky nehydratuju.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niekedy som si aj ja odličovala oči nechtíkovou indulonou :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krémy sú veľmi univerzálna záležitosť, dajú sa využiť na všetko možné.

      Odstrániť
  4. Teď mají moc pěkné vzhledy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.