Tipy na zaujímavé youtube kanály



Od kedy som si založila blog, bola som verná písanému textu. Rada čítam články iných blogerov a i keď viem, že existuje aj youtube bloger scéna, dlho išla akosi mimo mňa Nebojte sa, poznám youtube.com, avšak nahradiť čítaný text za hovorené slovo sa mi úplne nepozdávalo. Nedávno som sa však pustila aj do objavovania youtuberov a našla som fakt cenné poklady.  Sledujem prevažne beauty youtube kanály, no mám tu pre vás aj pár youtuberov z iných kategórií. Kto ma na youtube najviac zauajal?

BEAUTY



Jednoznačne prvá youtuberka, na ktorej odber som sa prihlásila. Jej videá doslova hlcem. Tina je slovenská youtuberka, ktorá má riadny prehľad v beauty sfére. Tina má rada prírodnú kozmetiku, dosť často spomína pleťovú kozmetiku, no nájde sa tu aj niečo z dekoratívky. Každú nedeľu sa už netrpezlivo teším, kedy sa na youtube objaví jej nové video. Veľmi sa mi páči jej nenútený štýl. Tina vie presne odhadnúť, koľko toho treba povedať na úvod či záver. S dĺžkou videí to zbytočne nepreháňa a vie povedať v pár vetách celú pointu. 




Druhú v poradí som začala sledovať youtuberku Katku. Jej videá sú trochu dlhšie, no nič závratné. Katka je milá, pôsobí prirodzene, nie je afektovaná a to sa mi na nej páči. Na svoje si tu prídu nadšenci pleťovej kozmetiky, ale aj tej dekoratívnej. Jej top produktmi sú pleťové séra, ktoré vo svojich videách spomína neustále a namotala na ne už aj mňa. A čo sa týka značiek, Katka rada nakupuje aj to, o čom na Slovensku nemáme ani šajnu, takže sa aj niečo naučíte.




Príjemná blond česká youtuberka, ktorá má momentálne pred svadbou. Ja mám najradšej jej beauty videá. Tiež je prirodzená, povie len to, čo nám vedieť treba, nejde zbytočne do omáčok a hlúpostí. Navyše mi príde veselá a pozitívna. Sledujem ju kratšie, no z beauty hľadiska má čo ponúknuť.




Túto youtuberku sledujem asi najkratšie, no zapáčila sa mi od prvého videa. Bára je mamička, ktorá točí nielen o kozmetike, ale aj o upratovaní či iných témach. Ja obľubujem jej beauty videá, no páčilo sa mi aj nedávne video o top LIDL produktoch. Opäť je prirodzená, nenútená, neafektovaná a nekecá zbytočne dlho. 

OSTATNÉ


Tiež tak milujete knihy? Ja veľmi a rovnako tak kníhkupectvo Martinus. To pôsobí okrem iného aj na českom trhu a práve naši susedia točia tento youtube kanál. Ak chcete vedieť, aké novinky momentálne vyšli, aké knihy najviac zaujali, tak ste na správnom mieste. Videá nie sú zbytočne dlhé a účinkujúci sa aj menia, takže za mňa perfektné.




Peter je Slovák, ale videá točí v angličtine. Toto nie je žiaden beauty bloger, Peter točí o živote. Veľmi sa mi páčilo video o divných typoch ľudí na fb. Peter to proste vie, na jeho videách sa vždy smejem, je to taká oddychovka. Témy čerpá z bežného života a vie ich podať v takej forme, že sa skrátka musíte smiať.

Zahraničné youtube kanály ma zatiaľ nelákajú, i keď Zoella vyzerá sľubne, ale uvidíme. Na písané blogy som nezabudla a stále ich čítam, no pozriem si už aj youtube scénu. Zatiaľ som ju preskúmala slabšie, no pevne verím, že mi v prieskume pomôžete. Ja by som sa zatiaľ na dráhu youtube asi nedala, no ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše typy na youtube kanály. Zaujíma ma hlavne domáca scéna teda slovenské resp. české youtube kanály. Sledujete niektoré z dnes spomenutých?


Komentáre

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Flabgee a Barušminky také sleduju. Hodně koukám na podobný tip youtuberek :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Ja tiež, sledujem ju najdlhšie a stále ma neomrzel jej štýl.

      Odstrániť
  4. Janka, som na tom úplne rovnako. Tiež prevažne čítam blogy, ale občas si odskočím na youtube.
    Najčastejšie však sledujem zahraničné youtuberky. Mojou obľúbenou je napríklad Camila Coelho. Veľmi energická a krásna žena.

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zahraničné som zatiaľ neskúšala, ale vďaka za tip, pozriem sa na Camilu.

      Odstrániť
  5. Z těchto youtuberů nesleduju ani jednoho :) Já už teď celkově youtube nesleduju tak moc jako dřív :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.