Rimmel korektor match perfection


S korektormi je to beh na dlhé trate. Najprv mi stačili tie tuhé, keďže maskovať bolo treba hlavne akné. Táto fáza sa už našťastie skončila a tak som prešla na iný, tekutý level. Kruhy pod očami síce veľmi nemám, avšak rozjasniť a farebne zjednotiť očné okolie potrebujem aj ja. Ak sa k tomu navyše občas pridá nejaká kratšia noc, tekutý korektor je najistejšia maskovacia zbraň. 

Nedávno som skúsila tekuté korektory Catrice a Bourjous. Na prvý dojem neboli zlé, avšak stále to nebolo ono. Catrice dosť zvýrazňuje aj tie najjemnejšie vrásky a Bourjous zase nič nezakryje. Chcelo to proste niečo lepšie. Niečo, čo nebude zaliezať do vrások, zakryje mierne nedostatky a ešte k tomu prejasní očné okolie. Myslím, že som taký konečne našla a je ním Rimmel Match Perection.

Tento korektor nie je v blogosfére žiadnou novinkou. Má vybudovanú fakt dobrú povesť a tak som ho skúsila aj ja. Siahal som po ako inak najsvetlejšom možnom odtieni 010 Ivory. Tu nastalo prvé prekvapenie, podtón je ružový a teda sedí môjmu typu pleti. Oxidáciu som si počas jeho používania nevšimla. Niektorí majú výhrady k baleniu, no mne sa páči, táto farebná kombinácia je niečo pre moje oči. Čo tam potom, že je plastový. 


Výrobca uvádza, že naozaj ide o korektor a rozjasňovač v jednom. Obsahuje vitamíny C and E. Vydržať by mal až 13 hodín, čo je podľa mňa slušný výkon. Toľko oficiality, avšak skôr je dôležitá realita. Korektor je krásne krémový, naozaj očné okolie rozjasní a zároveň zakryje drobné nedokonalosti, farebné nerovnosti či mierne kruhy pod očami. Dokonca vôbec nezalieza do vrások ani žiadne nezvýrazňuje. Asi je vám jasné, že sme sa s Rimmelom skrátka našli.

Hodnotenie: 5/5 bodov, maximálna spokojnosť. 

Každé ráno sa neskutočne teším na jeho aplikáciu. Nanášam ho najprv štetčekom, ktorý je súčasťou balenia a následne rozotriem beauty blenderom. Na takéto tekuté produkty je blender ako stvorený, avšak make-up si ním neviem naniesť, príliš sa mi stráca z pleti. Na korektory je však úplne skvelý. 

Kým make-up z radu Match Perfection mi veľmi nesedí, tento korektor je pravým opakom. Je krásne krémový vďaka čomu očné okolie vôbec nevysušuje. Navyše je relatívne lacný a ľahko dostupný v každej drogérii. Myslím, že na istý čas krémové korektory riešiť nemusím, už som si totiž svoju lásku našla. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste tento legendárny korektor skúšali. Boli ste s ním spokojné? Aké sú podľa vás najlepšie krémové korektory?

Komentáre

  1. Ja som všeobecne s korektormi Rimmel spokojna. Su lacne, dostupne a vyborne. Okrem tohto mozem odporucit aj verziu Wake me up

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno čítala som aj o tomto korektore u teba na blogu. Nabudúce vyskúšam. Práve recenzia na tento Match Perfection na tvojom blogu ma utvrdil v tom, že ho musím vyskúšať.

      Odstrániť
  2. Ahoj Janko, super článek! Je vždycky fajn si přečíst recenzi, ne jen reklamní článek. Já používám korektor denně. V podstatě se bez něj neobejdu, to dělá to několikaletý vstávání k dětem. :) Tenhle od Rimmelu jsem ještě nevyzkoušela, tak až přiletím do Čech, tak ho zkusím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Korektory sú také malé zázraky a pri děťoch sa určite zídu.

      Odstrániť
  3. Mám ho taky, ale už z něj vymačkávám poslední kapky :D musím si co nejdřív zajít pro nový, protože souhlasím s tebou - 5/5! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.