Najlepšie produkty roka 2017 vlasy a make-up



V ekonomickej sfére sa zvykne začiatkom nového roka hodnotiť ten predchádzajúci. Do firiem prichádza audit aby zhodnotil, ako uplynulý rok z hľadiska čísel prebiehal. Ja som si pre audit svojho blogu zvolila číslo 10. Zvoliť ten správny pomer top produktov nie je nikdy jednoduché, najmä keď som si počas roka toho toľko vyskúšala. Avšak tie najlepšie produkty som predsa len našla a dnes vám ich zhrniem pre kategóriu vlasovej starotslivosti a make-upu. Takže ako hovoríme my ekonómovia, hor sa bilancovať. 
Vlasy sú koruna krásy je už na môj vkus dosť otrepaná fráza. Žiaľ aj napriek času je stále na 100% pravdivá. A aj chlapi si naše vlasy vo veľkej miere všímajú, takže je to jasné, mali by sme sa o ne poriadne starať.

Z hľadiska vlasovej starostlivosti som minulý rok objavila hlavne kopec sytlingových prípravkov. Úplným základom vlasového stylingu každej z nás je už roky lak na vlasy. Zachráni nás aspoň čiastočne pred náporom vetra a zafixuje účes na dlhé hodiny. Pre mňa sú najlepšími lakmi práve tie od Syoss. Paradoxne mi ako jediné nemastia vlasy, perfektne držia, nezlepujú vlasy a dajú sa dobre vyčesať. Spolieham sa na tú najvyššiu fixáciu Max Hold 5, no skúšala som aj menej fixačné laky Syoss a všetky sú skvelé.

Minulý rok som sa po prvýkrát stretla s vlasovými produktmi pánov Toni and Guy a ostala som príjemne prekvapená. Ak túžite po objeme a štruktúre vlasov bez zaťaženia, rozhodne investujte do Sea Salt Textourising spray. Soľné spreje sú na trhu už istý čas a ja len nechápem, že som ich skúsila až minulý rok. Rovnako uchvátená som bola z pasty na objem vlasov. Táto pasta ma okrem objemu uchvátila ešte jednou vecou, neuzlia sa mi vďaka nej vlasy. 

Batiste sa považujú za elitu v oblasti suchých šampónov. Ja som však našla niečo, čo tieto šampóny prekonalo a tým sú šampóny Klorane. V ponuke majú viacero druhov, no pre brunetky odporúčam tento s ovsom. Dokáže totiž vlasom vrátiť život a aj preto sa ocitol medzi jesennými top produktmi. Skrátka je najlepší. 

Na záver tu mám vínny kondicionér značky Manufaktura. Ak ste ešte neskúšali, tak by ste to mali rýchlo napraviť. Robí totiž vlasy neskutočne ľahkými, podobný efekt som mala iba po prírodných kondicionéroch. Tento síce úplne prírodný nie je, no na kvalite mu to neuberá. 


A teraz nasleduje make-up. Líčenie sa u mňa na blogu objavuje pomenej, predsa len sa vyžívam skôr v pleťovej kozmetike. Avšak líčeniu sa rozhodne nevyhýbam a viem sa s ním vyhrať. A vďaka týmto piatim produktom je to fakt ľahké.

Najviac vás a aj mňa asi poteší fakt, že som prestala experimentovať s riasenkami. V roku 2016 sa mi to vypomstilo a tak som zmúdrela. Našla som si totiž svoju top riasenku a meniť ju nehodlám. Reč je o všade dobre známej Maybelline Lash Sensational. Ten dokonalý mega objem v jednej vrstve ja proste musím mať. 

S linakmi som si minulý rok trochu zaexperimentovala, no aj tak som sa vrátila k Rimmelu. Ich linky Exogerattte sú proste tie najlepšie. Majú pevný hrot, sú dokonale čierne, neotláčajú sa v priebehu dňa. Jedným slovom spĺňajú to, čo od liniek očakávam.

Asi najväčší pokrok som minulý rok spravila s používaním korektorov. Už aj ja chápem zmysel tých krémových. Na očné okolie sú skrátka lepšie než tuhé. A aj keď obal korektoru Rimmel Match Pefection by chcel ešte trochu vylepšiť, na kvalite produktu sa to neodráža. Je dokonale svetlý s ružovým podtónom a okrem rozjsnenia v očnom okolí aj čo-to zakryje. Bourjous Radiance Reweal je síce super ako rozjasňovač, avšak v porovnaní s týmto nekryje nič. 

Pri tom rozjasnení ešte ostanem a spomeniem Catrice púdrový Highlighter. Vďaka nemu je moje líčenie jasnejšie a žiarivejšie. Hlavne v zime sa mi tento efekt nesmierne páči. Trblietky totiž dodávajú taký mokrý efekt, akoby na vás práve dopadla snehová vločka. 

Víťazov na rok 2017 pre kategórie vlasy a make-up by sme už mali. Páni tá veta znie ako pri vyhlasovaní výsledkov Miss Slovensko. Avšak tieto produkty sú na mojom blogu také malé Miss. Všetky tie krásne obaly a super vlastnosti, myslím, že je tu istá podobnosť. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše top produkty roka 2017. Našli ste si minulý rok nejakého svojho kozmetického miláčika? Používate niektoré z mojich top produktov?



Komentáre

  1. Tu Maybelline řasenku mám velice ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Maybellin maskara je aj pre mňa top, rovnako aj Avon guličky (ak sú to tie bronzujúce od Avonu :) )
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásný článek :-)! Inspirativní! Mimo jiné ten korektor jsem používala taky, a nemohla jsem si stěžovat, Avon kouličky jsem nikdy neměla, ale lákají mě zkusit!

    voguetheresa.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, pracuje sa s nimi ľahko a je to svojím spôsobom zábava. Navyše mám pocit, že sa nedajú minúť.

      Odstrániť
  4. Ja neviem či ten sea salt používam blbo, ale mne len vlasy zlepí a ostanú také nepekné. Používaš ho na suché či vlhké vlasy? Lebo ozaj neviem, či som taká sprostá alebo mi ten produkt len nesadol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na suché vlasy som ho neskúšala, tam by mohol zlepovať. Nanášam ho do takých polosuchých, ešte vlhkých vlasov a následne ich vyfénujem. Neviem či bez použitia fénu by mi vlasy nezlepil. Takto mi však dodá riadny objem aj štruktúru. Tak skús.

      Odstrániť
  5. Tak na ten suchý šampon se mrknu, děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.