TOP 5 produktov, na ktoré nedám v zime dopustiť


Zima je síce krásna, ale na môj vkus trvá vždy veľmi dlho. Avšak tie krásne biele, zasnežené krajinky a hory si viem vychutnať aj ja. Navyše som si našla aj novú zimnú radovánku a tou je welness. V poslednom období skúšam všetky možné a možno vám čoskoro pripravím aj nejaký sumár. Zatiaľ však ostaňme pri beauty sumarizácii nakoľko som už zistila, čo mi túto zimu robí najväčšiu radosť. Možno z tohto článku načerpáte aj trochu inšpirácie na produkty, vďaka ktorým je zima príjemenjšia. 
Začnem perami o ktoré sa túto zimu starám fakt príkladne a Alverde adventný kalendár mi k tomu dopomohol. Objavila som vďaka nemu čaro nechtíkového balzamu na pery. Ten balzam je skrátka úžasný. Rozumie si s každým mojim rúžom, nelepí a ani nezanecháva vaše pery biele. Ako som už spomínala v minule je to skrátka trieda.

Pri tých perách ešte ostaneme a do pozornosti, špeciálne v zime, dávam hydratačný rúž Bourjous Rouge Edition. Rúž pery vôbec nevysušuje, dá sa používať aj samostatne bez podkladového balzamu. Nevydrží síce niekoľko hodín, avšak pre mňa je podstatnejší pocit na perách ako samotná výdrž. Navyše má krásnu, jemnú farbu, ktorá pristane každej žene. 

Nedávno som mala v práci dosť rušné obdobie a veru som tam trávila niekedy až 12 hodín denne. Za taký čas sa už zvykne líčenie rozpadať a práve preto som opäť vytiahla do boja fixačný sprej značky Elf. Na blogu som ho spomínala už dávnejšie a potom na istý čas akoby zapadol prachom. Faktom však ostáva, že líčenie s ním vydrží omnoho dlhšie. Používam ho skôr príležitostne, no nedávno sa mega hodil. 



Teraz už prichádza na rad niečo z mojej milovanej skin care. Zima je podľa mňa to pravé obdobie na vyskúšanie nového pleťového oleja. Tento rok som stavila na šípkový a spravila som dobre. Olej je pomerne ľahký, rýchlo sa vstrebáva a moju pleť udržiava v skvelom stave. Lieči aj drobné jazvičky po akné a pleť vyživuje. S úplnými šupinkami si síce neporadí, no aj napriek tomu sa stal mojou láskou. 

Top 5 uzatvára naša slovenská madam Indulona a ich ochranný krém na nohy. Ja som už skúšala viaceré krémy na nohy a akosi mi nikdy žiaden nesedel. Tento krém je hutný, nevstrebe sa do pokožky síce hneď avšak pri jeho super hydratačných účinkoch mi to nejako neprekáža. 


Pevne verím, že táto zima sa už pomaly, ale isto chýli ku koncu. Biela krajina je síce krásna, no pre mňa sú dôležité skôr plusové teploty. Z hľadiska kozmetiky si však práve v zime viem prísť na svoje. Môžem si dovoliť hutnejšie krémy či dokonca oleje a je to pre mňa doslova nádhera.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte na aké produkty nedáte v zime dopustiť. 

Komentáre

  1. Wau, ten hydratačný rúž vyzerá veľmi pekne, krásna farba ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to taká prirodzená farba, ktorá podľa mňa pristane každej žene.

      Odstrániť
  2. Indulona je skvělá značka:D. Jinak ta rtěnka vypadá skvěle!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie indulony krémy na nohy mali u nás v Tescu za 0,32€ , ale nevedela som aký je, tak som siahla po overenom od Balei s ureou. Šípkový olej ma láka vyskúšať už dlhšie, tak vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha netušila som, že je tak cenovo dostpuný. Šípkový skús, ja ho mám ako univerzálny olej aj na odlíčenie aj večer namiesto krému.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.