Sladký telový peeling Ziaja


Starých vecí sa vraj treba zbavovať, aby ostal priestor pre tie nové. To isté platí aj pre našu pokožku. Potrebuje sa zbaviť starých, odumretých buniek aby sa vytvoril priestor pre tie nové. Najúčinnejším pomocníkom sú v tomto smere práve telové pílingy. V zahraničí ich nájdete aj pod pojmami scrub. Ich cieľom je mierne obrúsiť pokožku na povrchu kože a dať tak priestor tej novej. Moje prvé pilingy boli veľmi vysušujúce a tak som s ich používaním prestala. Našla som však jeden taký, ktorý pokožku obrúsi, no zároveň hydratuje. 

Reč je o telovom pilingu Cupuacu od poľskej značky Ziaja. V blogosfére je tento píling legendou a tak som sa nechala nahovoriť a vyskúšala ho. Vonia sladko, cítim v ňom karamel, no tá vôňa je taká trochu akoby spálená. Píling je založený na báze cukrových zrniečok. Jeho úlohou je exfoliovať pokožku čiže zbaviť ju odumretých buniek. Kúpite ho za necelých 5 eur, žiaľ prevažne online. V bežných obchodoch so Ziaja produktmi som ho nevidela.

Nečakala som od neho veľa nakoľko som už pílingy vyskúšala a zvyčajne moju pokožku síce obrúsili, no zároveň aj prehnane vysušili. Toto je však úplne iný level. Nemusíte byť expert na zloženie, stačí ho nabrať do ruky a pochopíte, že tento vysušovať nebude. Má olejovitú konzistenciu, no napriek tomu drží tvar a nesteká vám zbytočne z ruky. Aplikácia je teda úplne ideálna. A výsledok ešte lepší - pokožka je obrúsená, no tak jemne, že to ani necítite. Ja mám pocit, akoby som sa natrela olejom. Dokonca sa po tomto pílingu už nepotrebujem natierať ďalším telovým produktom. Jednoducho toto je mega hydratačný telový píling. ktorý vašu pokožku nevysuší.


Jeho hydratačné vlastnosti sú samozrejme práca zloženia. Výrobca do produktu umiestnil vzácne látky ako bambucké maslom vitamín E, skvalén, makadamiový olej, palmový olej, olej z brazílskych orechov či bavlníkový olej. Je tam toho ešte oveľa viac, celé zloženie nájdete na tejto stránke. Aj keď nie som úplný expert na zloženie, oleje robia svoje. Za mňa najlepší telový píling, aký som mala možnosť vyskšúať.

Hodnotenie: 4/5 bodov, perfektný produkt, možno trochu lepšia vôňa by bodla.

Recenziu na tento telový píling už určite nečítate po prvýkrát. Ja som o tomto pílingu počúvala neustále, no len nedávno som si ho konečne aj kúpila. Osvedčil sa mi tak v chladných dňoch ako aj v tých teplejších. Ak hľadáte píling, ktorý pokožku hydratuje, tento vrelo odporúčam. Ja skúsim možno ešte kakaový, ktorý majú v ponuke. Jeho vôňa by mi mohola sedieť o niečo viac.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali tento telový píling prípadne ktorý je pre vás ten naj. 

Komentáre

  1. Milujeeem telové peelingy :) Na tento som tiež doteraz počula iba samé chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež a preto som si ho kúpila. Je fakt skvelý, odporúčam.

      Odstrániť
  2. Tělové peelingy jednou za týden jsou opravdu skvělé :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, netreba to s nimi preháňať, presne ako píšeš.

      Odstrániť
  3. Mala som ho tiež, vôňa krásna, ale časom sa mi zunovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá fajnově. Od Ziaja mám aktuálně micelárku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidím, že značku poznáš. Tento píling je super, no dá sa kúpiť skôr online.

      Odstrániť
  5. Tento je môj od Ziaja asi najobľúbenejší. Veľmi mi voňal aj pomaranč, ale momentálne preferujem soľné a cukrové, pretože ten pomaranč obsahoval plastové peelingové čiastočky a to nie je najekologickejšie. Ak ale hľadáš dobre hydratačný peeling, za mňa jednoznačne Sopahoria :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej pozerala som si aj Soaphoriu, no na tú som našla menej recenzií tak som si vzala Ziaju. Možno nabudúce, ale vďaka za tip.

      Odstrániť
  6. Tento peeling jsem si koupila loni na slovensku na dovolené a je fakt úžasnej, už dlouho si ho chci znovu koupit, ale bojím se, že ho zas vypotřebuju moc brzy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha na dovolenke u nás, tak to znie dobre. Nuž záleží ako často ho používaš. Chápem však, že jeho vôňa láka používať ho častejšie.

      Odstrániť
  7. Ja som si tiež nedávno zaobstarala tento peeling a pre mňa je to najlepší peeling, aký som zatiaľ mala. Skvele vonia a pokožku ozaj nechá pekne vláčnu. :) A ešte je aj sladký. :-D Musela som ochutnať. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne s tebou súhlasím, je fakt veľmi dobrý a vôbec pokožku nevysušuje.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.