3 blogy, ktoré ma zaujali v poslednom čase


Dávnejšie som sledovala blog, na ktorom sa pravidelne objavovali články o nových blogeroch. Tento typ článkov ma veľmi bavil. Vďaka nim som mala možnosť spoznať a objaviť veľa zaujímavých blogov. Postupne sa však tieto články vytratili a tak je dnes nájsť dobrého blogera fakt ťažké. Aj keď sme už na tom lepšie vďaka projektu Bloger roka, stále to nie je ono. Rozhodla som sa teda prispieť aj ja a ukázať vám pár zaujímavých blogov, ktoré ma nadchli v poslednom čase.




MY FUNTASTIC LIFE

Česká fashion blogerka žijúca v Dubaji spolu so svojou rodinou. Na jej blogu nájdete hlavne outfitové články. Mňa zaujala hlavne svojim štýlom, nosí oblečenie, ktoré sa fakt dá využiť aj v bežnom živote, no nie je fádne. Väčšina outfitov je samozrejme letná, veď od počasia v Dubaji sa iné ani čakať nedá. Z času na čas píše aj nejaký článok mimo fashion tému, no jej články mám rada. Sú fakt dobré a stoja za prečítanie.




Ďalšia fashion blogerka, ktorej štýl písania si ma ihneď získal. Blogerka žije v Bratislave a jej outfity sú neskutočne farebné. Práve to sa mi na jej blogu tak veľmi páči - jeho pestrofarebnosť. Nie všetko by som si asi obliekla aj ja, jej štýl je niekedy trochu iný ako ten môj, no pozerá sa na to dobre. Navyše z jej článkov dýcha obrvoský kus motivácie.




Tento blog zaujme všetkých fanúšikov cestovania po Slovensku. Zahraničných travel blogerov je fakt ako maku, no nájsť niekoho, kto cestuje po Slovensku nie je až tak easy. Rado sa dokáže zatúlať aj na miesta, o ktorých som nemala ani šajnu. Rád spoznáva naše mestá, hrady či zámky. Práve hradov a zámkov je na Slovensku obrovské množstvo a vďaka Radovi sa o nich vytvorí ešte lepšia mienka. Mne osobne sa páči aj štýl písania tohto blogu. 

Ako vidíte, moja beauty kategória sa dnes v článku neobjavila. Ktovie, možno naň príde rad nabudúce. Mám už v hlave pár tipov, no to je na ďalší článok.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či tieto blogy poznáte príp. aké nové blogy ste v poslednom čase objavili. 

Komentáre

  1. Děkuju moc za tipy, na všechny blogy se určitě mrknu:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky za tipy. Mám moc ráda články na téma "moje oblíbené" .. Člověk vždycky načerpa spoustu inspirace

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně zaujala ta první blogerka. :) Děkuji za typ.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju za inspirativní tipy určitě se na všechny blogy podívám :)

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také se přidám a musím ti poděkovat za tipy :) ani jeden z výše zmiňovaných blogů neznám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vieš blogov je dosť veľa čiže je ťažké poznať každý.

      Odstrániť
  6. Ahoj Janka :) mňa v poslednom čase zaujal blog ako je sajafrey.com alebo aduliksun.com ale ak hľadáš nové blogy tak skús výpis blogov o kráse tu: http://najlepsieblogy.sk/category/krasa/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj hej tie blogy poznám. O stránke som už tiež počula, no nejako som na ňu zabudla tak vďaka za tip.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.