Prepadáky posledných dní


Vraj aj majster tesár sa môže seknúť. Tesár síce nie som, ale v oblasti kozmetiky sa tiež občas seknem. Dnešný článok bude presne o tom. Našla som zopár produktov, ktoré ma sklamali. Nesplnili, čo som od nich očakávala. Ono tie očakávania sú tak trochu záludné a aj vo vzťahoch môžu viesť k nezhodám. Niekedy je lepšie toho čakať menej a nechať sa prekvapiť. V kozmetickom priemysle sú však už očakávania vopred nadiktované výrobcom a tak nečudo, že sme potom občas sklamané. Nuž dosť bolo úvodu, poďme na to.


Suché šampóny síce nepoužívam so železnou pravidelnosťou, no jedno balenie doma musím mať. Najlepšie, aké som zatiaľ skúsila boli Klorane a Batiste. Nedávno však prišla aj značka Got2b so svojou radou suchých šampónov a rovno aj s tými farebnými. Ako hnedovláska som teda logicky siahla po hnedom variante. Klasicky som si ho naniesla večer, ľahla do postele a čakala na zázračný ranný efekt. Ten sa ráno síce konal, ale v priebehu dňa sa mi vlasy zmastili ešte viac. Akoby som žiaden suchý šampón ani nepoužila. Navyše som ten šampón dosť cítila na vlasovej pokožke i v dĺžkach. Dokonca aj ruky som od neho mala hnedé a to som sa vlasov len letmo dotkla. Toto mi príde ako také mastné lepidlo na vlasy. 


Ďalšie sklamanie mi pripravila moja milovaná značka Essence. Asi viete, že ich laky milujem. Keďže mi došiel môj podkladový lak od Miss Sporty tak som si povedala, že si kúpim rovnaký, len od Essence. Úprimne tento lak je divný. Farba je ok, veď ide o priesvitný lak avšak nejako nemá taký hladký efekt. Navyše aj schne nejako podivne dlho. Ten efekt mi však prekáža najviac, akoby mu v zložení chýbala taká tá vyhladzujúca zložka. 

Podobne som obstála aj s červeným lakom Double volume and shine značky Trend it up. Aktuálne veľmi vychválená značka, tieto laky sú vraj tiež super. Avšak mne nejako nesedí. Jednoducho na mojich nechtoch tento lak nič nevydrží. Tým nič myslím fakt nič, neprežije to ani jeden jediný deň. Navyše to opäť nie je hladké a ani lesklé. Laky na nechty mi tento rok akosi nevychádzajú.

Všetko zlé je na niečo dobré, týmto článkom som si aspoň zabezpečila kandidátov na prepadáky roka 2018. Navyše som lakom už našla aj druhý domov, čo spravím so suchým šampónom však zatiaľ netuším. Je mi ho fakt ľúto, je to novinka a tak som sa naň tešila. Možno len táto farebná verzia im nejako nevyšla. Radšej som si však kúpila obľúbený Batiste.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už tieto produkt skúšali. Čo vy a značka Trend it Up? Skúšali ste nejaké produkty?

Komentáre

  1. Such a great product and thanks for sharing!

    Would you like to support each other by follow GFC and G+?
    Let me know if you follow me and I will follow back asap!

    Xoxo,
    Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Upřímně moc tu velkou bublinu a celkové vychvalování značky Trend Up nechápu. Jo, jejich laky na nehty mě lákají, ale vždycky když dělám návštěvu v drogérii, tak na ně zapomenu. Jeden produkt se mi do rukou od téhle značky dostal. Jedná se o tvářenku, ale ještě jsem jí do teď nezkoušela a to jí mám šuplíku už dlouho.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi je to len dobrý marketing. Prišla nová značka tak aby sa predávala tak o nej všetci píšu. Možno má aj dobré produkty, no neviem či to budem ešte riskovať.

      Odstrániť
  3. Tento sucý šampon (akorát v zelené variantě) jsem také měla a taky mě nijak nenadchl.. Taky u mě stále vyhrává Batiste :) Ale celkem mě překvapilo, že jako propadák máš lak od Trend It Up, protože laky od této značky mám fakt ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to som o tých lakoch počula, že všetkým sedia. Na mojich nechtoch však nič nedržia. Podobne som na tom s lakmi od Miss Sporty.

      Odstrániť
  4. Laky na nehty od Trend it up mám ráda, ale je pravda, že nic moc nevydrží:D. Ale to mi nějak nevadí:D. Prostě je přelakuju...
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  5. od Trend it up mam jeden lak, jeden ruz a ciernu ceruzku na oci. vsetky tri veci som pouzila zatial asi tak jedenkrat a vzdy splnili moje ocakavania, aj ked je pravda, ze som ziadne velke nemala. laky si kupujem skoro vzdy iba od Essence, takze na to, ze mi lak nevydrzi neposkodeny na nechtoch ani den, som uz zvyknuta a nejak ma to nevytaca.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.