GOSH zázrak pre mastné očné viečka


Myslím, že podkladovú bázu pod očné tiene ako takú som zatiaľ ešte nemala. Teda mala, no šlo o bázu Artdeco, ktorá bola fajn, no nanášala sa prstom. Veľmi podobne sú na tom aj krémové tiene Color Tatoo od Maybelline. Tie sa mi samé o sebe na očiach nepáčia, no ako podklad sú skvelé, majú super výdrž. Oba produkty mi však po cca pol roku začali vysychať, takže hľadanie pokračovalo. Tekuté bázy radšej neskúšam, myslím, že pre mastný typ viečok vhodné nie sú. GOSH má však vo svojom sortimente ako jedna z mála značiek bázu vo forme tyčinky. A tá je fakt skvelá, no nechcem predbiehať.

Gosh eyeshadow primer je podkladová báza pod očné tiene. Predáva sa za vyššiu cenu, okolo 11 EUR v parfumérii Fann. Úprimne, s dostupnosťou tejto dánskej značky to nie je až tak extra super. Niečo málo sa predáva na notine, no tento produkt konkrétne nie. Predáva sa v jednom odtieni Nude 001 a obsahuje 1,4 gramu produktu. Toľko oficiality, nebudem vás už nimi príliš trápiť, poďme na zaujímavejšie veci.

Báza je vo forme tyčinky a to je niečo pre mňa. Tým, že mávam dlhé nechty tak čokoľvek, čo si musím aplikovať prstom neznášam. Podľa mňa to nie je ani príliš hygienické. Gosh to vyriešil perfektne a mňa táto báza neskutočne baví. Aj som po nej pozerala už dlhší čas, no až video youtuberky Drews beauty ma presvedčilo.


Aplikácia je teda viac ako jednoduchá a zvládne ju každý. Ja si ešte občas viečko pretriem aby som mala 100%nú istotou, že je báza všade. To však nerobievam vždy, len občasne. Na bázu si už nenanášam nič iné a idem rovno na očné tiene. Tie s bázou perfektne spolupracujú, netvoria sa mi žiadne hrudky a farby sú omnoho intenzívnejšie. Okrem toho báza očné viečko aj pekne farebne zjednotí. Najviac som bola samozrejme zvedavá na výdrž. Bežný pracovný deň zvláda takmer bez ujmy, tiene stratia na intenzite len minimálne. Po 12tich hodinách je to už horšie, no aj tak sa to stále dá. Pre mňa najlepšia podkladová báza pod slnkom.

Otázkou je len koľko vydrží, ja ju používam už asi 3 mesiace a nemám pocit, že by z nej príliš ubudlo. Oficiálne by sa mala spotrebovať 24 mesiacov po otvorení, takže mám stále čas. Jej jedinou nevýhodou je slabšia dostupnosť a vyššia cena. Nejde však o nič tragické a nestojí zase 40 EUR takže stále sa to dá. Aj v tomto prípade je to otázka priorít.

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Síce je báza od Artdeco o polovicu lacnejšia a je tiež skvelá, aplikácia ma odrádza. Navyše mi to balenie po čase zaschlo a už sa s ňou tak dobre nepracovalo. Táto je zatiaľ pefektná a verím, že takou aj ostane. Myslím, že tu máme silného kandidáta na top produkt roka 2019. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké podkladové bázy pod očné tiene používate. Máte niečo špeciálne v prípade extra mastných viečok?


Komentáre

  1. Od kupi Artdeco ma odradil obsah parabenov v zlozeni. Predsa len ocne viecko a oko je citliva zalezitost. Gosh mam rada a tato recenzia ma zaujala. Najblizsie sa vo Fanne veru na tuto bazu pozriem :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja toho od Gosh veľa nemám, ale táto báza je fakt skvelá.

      Odstrániť
  2. Tahle báze v tyčince vypadá skvěle. Asi se po ní taky podívám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru takýchto produktov v tyčinkovej forme je na trhu dosť málo.

      Odstrániť
  3. Jestli to vážně udrží stíny i na mých šíleně mastných víčkách, tak sem s tím! :D i za 11 euro :D :D to je neštěstí ty moje víčka.. stíny musím minimálně 1x až 2x za den opět upravovat nebo dodělávat :(

    https://taukecana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž ja mám mastné viečka tiež a toto mi funguje. Skús a uvidíš.

      Odstrániť
  4. Já mám teď bázi od Dermacolu a jsem s ní nadmíru spokojená - a to mám mastnou pleť a na víčkách mi jentak něco nedrží :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tú určite tiež vyskúšam. Ideálne pre mňa sú práve takéto tyčinkové, aplikujú sa mi najjednoduchšie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.