Sprchové produkty, ktoré vás nevysušia


Sprchové produkty sú niečo, o čom nepíšem príliš často. Dôvod je jasný, rada ich striedam, nemám príliš veľa stálic a zvyčajne nie je až tak o čom písať. Tieto produkty by vás mali hlavne umyť. U mňa by ideálne mali pokožku tak jemne hydratovať. A veru, našla som pár, ktoré stoja za zmienku na blogu. 


Palmolive sprcháče boli azda prvé, ktoré som používala. Spomínam si na ne ešte z čias strednej školy. Olivový bol mojou srdcovkou. Z času na čas som sa k nim vracala a odkedy majú vôňu orchidea a radikálne zmenili obaly, páčia sa mi ešte viac. No totálne nadšenie prišlo až s ich radom Aroma sensational s obsahom olejov. Ja mám rada kombináciu pivoňka a makadamiový olej. Ukázala mi ho raz kamarátka a keď som ho ovoňala, bola to láska na prvý pohľad. Celkovo mi tieto sprchové produtky sedia. Pokožku po nich nemám zbytočne suchú. Sú jedny z mála fakt dobrých a ešte za extra slušnú cenu do 2 eur.


Nasleduje značka Dove. S tou to mám tak 50/50. Niektoré sú fajn napríklad Silk glow, to je tak skvelá vôňa. Samotné produkty mám rada, ak si odmyslím to nešťastné otváranie. Inak sú jedny z tých lepších a tiež pokožku zbytočne nevysušujú. Palmolive sa mi však stále zdajú lepšie. Dove však vytvárajú poriadne bohatú penu už v malej dávke a celkovo mám tú značku Rada čiže ide tak trochu o srdcovku.

Posledný produkt, ktorý dnes spomeniem bol darček k nákupu. Ide o detský rad sprchových produktov 2 v 1 na telo a vlasy od Weledy. Asi poznáte moju lásku k tejto značke, aktuálne s nimi aj spolupracujem. Tento produkt má vôňu vanilky a ja ju tam fakt cítim. Toto však vôbec nie je klasický sprcháč, na aký sme zvyknuté. Je to krém, pripomína mi tekutý kondicionér a tak sa aj aplikuje. Absolútne nepení čo ocenia hlavne odporcovia sulfátov. Tiež pokožku pekne hydratuje. 

Na telo je teda maximálne skvelý, aj to balenie je veľmi milé. Na vlasy by som ho však príliš neodporúčala. Neviem, možno na detské je dobrý, no moje boli po ňom riadne zauzlené a nedali sa rozčesať. Nie úplne, ale šlo to fakt dosť ťažko. Takže ak ho chcete mať, použite ho radšej v sprche.

K tým dobrým by som ešte zaradila sprchové produkty poľskej značky Ziaja. Mala som dva a oba mi sedeli. Pokožku vôbec nevysušujú takže by vyhovovali určite každému. Navyše sa fakt oplatia, za pol litra produktu dáte niečo pod 4 eurá. Momentálne ich doma nemám, ale pre ilustráciu si pozrite predošlé články

Ziaja, Palmolive a Dove sú moje 3 top značky. V podstate si veľmi iné sprchové produkty ani nekupujem. Z času na čas ma chytí mánia experimentovania, ale tieto sú stávkou na istotu. Weleda je taká pol na pol, jej klasické sprchové krémy nemám rada, no tento detský je fajn. Myslím, že v prípade 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké sú vaše top sprchové produkty. Uprednostňujete nejakú konkrétnu značku alebo sa riadite cenou?


Komentáre

  1. Souhlasím s tebou, že s Dove je to trochu sázka do loterie. Většina fajn, ale už jsem měla takový, který jsem nakonec používala na praní svetrů. Neskutečně mi nevoněl, když to řeknu diplomaticky. Od Palmolive z řady Aroma jsem taky sprcháč měla, ale na mne byla vůně poměrně hodně výrazná, mám radši jemnější parfemaci. Ale špatný nebyl.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné tak ten Aroma rad má také výraznejšie vône, pre mňa ideálne. Sprchové produkty sú dosť vec vôní a vkusu, ale tieto značky by pokožku vysušovať nemali.

      Odstrániť
  2. Já teď používám sprcháče od Dermacolu (miluju jejich vůni), ale trochu mi vysušují pokožku, takže se budu muset porozhlédnout po něčem na citlivou kůži.

    Šári/GrünHauz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dermacol majú na mňa dosť zvláštne vône. Raz som mala írsku kávu a svrbela ma z nej pokožka takže som od nich skúšania radšej dala ruky preč.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Weleda je špecifická, treba skúsiť, ale tento sa mi páči viac ako ružový.

      Odstrániť
  4. Mna vysusuje asi len Balea, takze tuna velke naroky nemam :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.