Značka mojim očami - Catrice

Catrice značka mojimi očami skusenosti

Článok o značke Catrice mám už dlho v hlave a konečne došlo od myšlienok k činom. Catrice je už na našom trhu nejakých pár rokov. Cenovo je veľmi dostupná a osobne som prešla už takmer celým jej sortimentom. Považujem ju za jednu z top značiek z drogérie a dnes vám ukážem prečo.

Catrie je nemecká kozmetická značka, ktorá patrí pod spoločnosť Cosnova. Pod túto spoločnosť spadá aj ďalšia známa nemecká dekoratívka - Essence. Catrice mi však príde o niečo kvalitnejšia ako Essence, i keď mám rada obe značky. V podstate sú si tieto značky dosť podobné tým, že ponúkajú množstvo pekných limitiek. Začiatky Catrice u nás som príliš neregistrovala, no dnes mám pocit, že si v jej sortimente vždy vyberiem. A navyše sú to produkty kvalitné a na blogoch dosť preslávené.

KOREKTORY, MAKE-UPY A PRODUKTY NA PERY

Doma mám už ako vidíte dosť slušnú zbierku Catrice Produktov. Jednoznačne môžem odporučiť ich korektory Camouflage. Či už si vyberiete tuhý alebo tekutý, nešliapnete vedľa. Produkty perfektne kryjú, ponúkané sú v širokej škále odtieňov a navyše stoja do 5 EUR. Mne akurát ten tekutý trochu zaliezal do vrások, avšak to je asi individálne. Tuhý si kupujem stále a dá sa použiť aj ako podklad pod očné tiene. 

Rúže na pery som neskúšala, mám však od nich jednu kontúrku. Berte, že je to moja jediná a prvá kontúrka v živote, no čítala som o nej samé dobré veci. Perfektne sa mi s ňou kreslí, dosť dlho vydrží a dá sa naniesť aj ako rúž. Tu samozrejme pery trochu vysušuje, čiže toto robím dosť výnimočne. Avšak príde mi to dosť kvalitný produkt, ktorý navyše plne ladí s farbou môjho milovaného rúžu Rimmel Lasting Finish.

Make-upy sú fajn, páči sa mi farby, ktoré sú vhodné pre ružový, žltý aj neutrálny podtón pleti. Aspoň mne také prídu. Ja s ružovým som si vždy vedela vybrať. Ich make-up HD liquid foundation je skvelý, no má pre mňa jeden veľký problém a tým je akné. Myslím, že ak nemáte mastnú pleť tak vám sedieť bude. Mne žiaľ nesadol tak úplne.

Catrice značka skusenosti


OČNÝ MAKE-UP

Pokračovala by som ich mono-tieňmi, ktoré mám až v rekordne historických obaloch. Kedysi mávali HD Liquid Metal tiene, tie boli perfektné. Ako vidíte, 1 doma stále mám a stále ho používam. Je to top tieň, krásna farba, dokonalý lesk, dobre drží, skvelo sa nanáša. Je to taká žlto-zlatá farba, nič hnedé, skrátka dokonalá zlatá. Farba je super, no tento typ sa už nepredáva. Skúsila som aj tie ich nové mono tiene a aj tie sú super. Navyše sa dajú použiť aj ako rozjasňovač a tento zlatý používam občas ako bronzer. Ak chcete dobré tiene z drogérie, tieto odporúčam. Držia aj na extra mastných viečkach aké mám ja. Dokonca samotná youtuberka Getthelouk ich má rada.

Pristavím sa aj pri ich riasenkách, mala som jednu a nezadala sa mi dobrá. To je asi jediná vec, ktorú podľa mňa Catrice robiť príliš nevie. Recenziu si môžete prečítať tu, no mne zázračná neprišla. Tak isto mi nesedia ich linky, na mojich mastných viečkach skrátka nedržia. Naopak s ceruzkami na obočie som spokojná.

Catrice rozjasnovac


PÚDRE A ROZJASŇOVAČE

Ich púdre a lícenky som doposiaľ nemala, takže tu vám toho veľa nepoviem. Pokiaľ nezačnú vyrábať nejakú sypkú verziu, tak u mňa nie je o čo stáť. Jeden taký už tuším majú, no ja už púdre príliš nepoužívam, to ste asi zaregistrovali. Ešte stále mám otvorený ten minerálny od Mary Kay a stále akosi nedochádza. Jednoducho, u mňa je to s púdrom nadlho. Prešla som skôr na taký fresh look a púder používam iba na oblasť čelo a nos. 

No a na záver moja srdcovka - rozjasňovač Glow. Toto je najlepší rozjasňovač na svete, má ružový podtón a mne maximálne sedí. Stačí ho naniesť mini množstvo a efekt bude vidieť. A bude ho vidieť aj po celom dni v práci. Ok potom je to už s výdržou horšie, no mne to stačí. Navyše mám pocit, že so mnou bude navečnosť nakoľko z neho za skoro 2 roky pravidelného používania nič  neubudlo. Dosť ma láka aj ich tekutý rozjasňovač, no zatiaľ mám doma iný takže možno nabudúce.

Ako vidíte, Catrice sortiment mám dokonale prekopaný. Myslím, že im chýba nejaká dobrá a zaujímavá paletka. Tie čo majú sú na mňa farbami dosť fádne a nevýrazné, ale tak uvidíme. Každopádne značku ako celok hodnotím pozitívne a v jej sortimente je viac tých dobrých, ako tých menej dobrých produktov. Navyše ceny sú prijateľné takže nie je prečo váhať. Ak idem len tak naslepo a potrebujem niečo z dekoratívky, Catrice si vždy pozriem a väčšinou vyberiem dobre. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše skúsenosti so značkou Catrice.


Komentáre

  1. Já značku Catrice naprosto miluju, je to momentálně moje nejoblíbenější značka dekorativky :) Miluju především korektory a make-upy, ale používám od této značky i pudr, oční stíny či řasenky :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skusala som tusim len dve veci. Korektor bol cista prisernost a ceruzka na obocie je super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak korektor nesadne málokomu, to som prekvapená. Ostáva len hľadať nejaký iný a lepší.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.