Avon to s produktmi na obočie fakt vie


Dobrej dekoratívnej kozmetiky je za posledný rok u mňa doma viac ako dosť. A možno tomu veríte, možno nie, ale práve Avon má v posledných rokoch fakt kvalitné produkty. Svedčí o tom aj dnešný článok, kde vám ukážem dva skvelé produkty na úpravu obočia. Kedysi som na tento účel používala ceruzky od Catrice či Essence, no aktuálne na Avon nedám dopustiť.

Myslím, že ešte minulý rok si ku mne našla cestu automatická ceruzka na obočie Mark v odtieni Deep Brown. Spočiatku sa mi ten odtieň zdal tmavý, no bolo sa len treba naučiť s ním pracovať. K mojím svetlým vlasom sedí úžasne a čo je najlepšie, obočie s ním mám hotové za pár sekúnd. Ceruzka je totiž akoby mierne gélová a tým pádom obočie aj pekne češe a fixuje. Akoby ste si naň dali nejakú pomádu alebo gél. Skrátka toto je môj favoriť už dlho a aj spotreba je extra pomalá. Obočie si upravujem stále, niekedy aj dvakrát denne, ak som sa medzitým už odlíčila a stále ju mám. Dokonca sa s ňou dobre robia aj linky a vôbec sa neotláča. Takže opäť raz maximálne všestranný produkt.


Ďalším produktom na obočie je púdrová linka vo farbe light Brown. Farba je taká svetlo-hnedá a má klasický, hnedý podtón. Našťastie žiadna červená či gaštanová, to mi vôbec nepristane. Toto je hnedá ako má byť. Vlastne ide o práškový produkt v podobe linky. Niečo ako práškový očný tieň. Nanáša sa aplikátorom ako pri očných linkách a poviem vám, je to maximálne praktické. Zvyčajne kombinujem vyššie uvedenú ceruzku s týmto púdrovým produktom a obočie je dokonalé. Niekedy si nanášam tento produkt aj samostatne, no v kombinácii s ceruzkou je efekt ešte lepší. Ak sa chystáte na nejakú udalosť, tak toto kombo odporúčam.

Trošku nevýhodou tohto púdru je jeho balenie. Keď produkt otvárate, tak sa akoby trochu zasekne a vždy mi zapráši stôl, toto mohli ešte trochu vylepšiť, no inak nemám čo mu vytknúť. Sedí mi a myslím, že jeho cena vás tiež nejako príliš nezaťaží. Na notine ho kúpite za necelých 6 EUR. 

Hodnotenie: 4/5 bodov, takmer dokonalý.

Až sa mi podarí konečne spotrebovať týchto dvoch Avon krásavcov, chystám sa na nejakú pomádu. Viem, že dobrú má vraj značka Maybelline. To je však hudba ďalekej budúcnosti nakoľko nevyzerá, že by sa produkty chystali do koša.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, ako to máte s produktmi na obočie. Kupujete si niečo špeciálne alebo na to používate klasické očné tiene?

Komentáre

  1. Já stále na své obočí používám tužky od Essence. Kupuji si je stále dokola a když jsem vyzkoušela jinou značku, nebyla jsem moc spokojená, tak jsem se zase vrátila k Essence.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja akurát používam gél na obočie od Oriflame ale mám aj Avon, a zbožňujem oba rovnako :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne príde, že produkty Oriflame a Avon sú dosť podceňované a vôbec nie opodstatnene.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.