Najlepšie produkty roka 2019 - pleť a telo


Každý rok sa teším na články o top produktoch. Tak ako ich rada čítam tak ich aj rada tvorím. Tento rok sa mi opäť vyberalo ťažko a to aj preto, že v oblasti skincare som toho až tak veľa zaujímavého nenašla. Viac sa už spolieham na osvedčené stálice a nového skúšam pomenej. Avšak niečo som samozrejme našla tak sa na to poďme spolu pozrieť. V dnešnom článku vám predstavím top produkty skincare a starostlivosti o telo. Vlasy a dekoratívnu kozmetiku si necháme nabudúce. 


 SKINCARE PLEŤOVÁ STAROSTLIVOSŤ

Moja srdcová záležitosť v oblasti kozmetiky je rozhodne tá pleťová. A prvý top produkt za minulý rok nebol nik iný ako pleťový krém značky CeraVe s SPF25. Vydržal mi veľmi dlho a stále z neho ešte trocha mám. Lepší podkladový a hydratačný pleťový krém som hádam nemala. A to dokonca ani z radov prírodnej kozmetiky, kde mám svojich obľúbencov. Navyše má SPF čo mimoriadne oceňujem. Plánujem skúsiť aj ďalšie produkty tejto značky, majú fakt dobre formulované zloženie.

Z odličovačov sa mi podarilo nájsť novú lásku nakoľko môj Garnier nejako prestal fungovať. Prešla som teda ku klasike - Nivea. Ich nový čierny rad Micellair má aj očný odličovač a ten je na moje oči skvelý. Nezanecháva mastný film, perfektne odličuje a je ľahko dostupný. Akurát to otváranie by mohlo byť lepšie. 

Aj prírodná kozmetika ma minulý rok potešila a to vo forme naj peelingu na svete. Je ním Botanica Slavica 9 divov plodov. Ono je asi jedno, ktorý peeling z tejto značky si kúpite. Sú totiž našľahané ako šľahačka, maximálne jemné ako krém a samozrejme účinné. V živote som takýto typ peelingu nemala. 

Posledným produktom je olej na pery značky Avon. Pôvodne malo ísť o zafarbený olej na pery, no žiadnu farbu perám nedodáva. Ja ho mám tak rada, že ho používam denne a už ho ako vidíte na fotke takmer nemám. Výživný olej na pery, ktorý je lepší ako mnohé balzamy. Skrátka fakt paráda.



STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU TELA

Navia šľahané telové maslo Levanduľa je prírodný produkt. Bol perfektný, hutný a veľmi výživný. Jedinou jeho nevýhodou je malé balenie. Nakoľko ide o telové maslo tak sa mi ho podarilo spotrebovať za ani nie mesiac. Inak je ale super.

Ziaja After Sun je zase top produktom letnej sezóny. Ani som len netušila, že produkt po opaľovaní za nízku cenu môže byť tak skvelý. Neraz som sa však už presvedčila o tom, že kvalita a cena sú dve rozdielne veci. Budúci rok si tento produkt po opaľovaní kúpim určite znova. Mala som viaceré produkty po opaľovaní a tento bol rozhodne najlepší. 

Avon glycerínové krémy na ruky sú s miernou prestávkou top produktmi už pár rokov. Nie je až tak podstatné, aká vôňa je momentálne v ponuke. Skvelé sú fakt všetky a to aj limitky. Balenie má praktické otváranie a zmestí sa do kabelky a každej príručnej batožiny. 

Weleda Skin Food Body Butter je asi to najlepšie, čo som minulý rok našla. Moja láska ku krému Skin Food je už z blogu asi viac ako jasná. Rovnako skvelé je aj telové maslo z tohto radu, má totožnú vôňu aj konzistenciu. Je to skrátka trieda a vždy sa teším až ho po sprche použijem. 

Dove telové mlieko s pšeničnými proteínmi je po dlhom čase fakt dobré telové mlieko. Hydratácia je priemerná, avšak tá vôňa a rýchlosť vstrebávania. To je niečo neskutočné. Dove má skvelé telové mlieka, mám rada hlavne to original, ale toto je hádam ešte lepšie. Super v zime aj v lete. Pre tú jemne sladkú vôňu ho mám fakt rada. Na blogu síce nedostal samostatný priestor, ale svoje čestné miesto v top produktoch jednoznačne má.

Nuž som prekvapená, že som z oblasti skincare nenašla za rok 2019 až tak veľa nových vecí. Z olejov používam stále šípkový, len inej značky. Takže typovo je to stále to isté a stále funguje rovnako perfektne. Každopádne v roku 2020 sa opäť plánujem zamerať na prieskum starostlivosti o pleť a zároveň nechcem zbytočne míňať na hlúposti. Predsa len veľa produktov je viacúčelových a presne tým plánujem byť na stope.

Majte sa krásne, prajem ešte raz pekného Silvestra a Šťastný Nový rok 2020. Nuž a do komentárov mi môžete napísať nejaké vaše top produkty roka 2019. 

Komentáre

  1. Neznám nic, zaujal mne odličovač očí od Nivey - až dopotřebuji své zásoby, tak po něm asi kouknut.
    Hezké poslední dny roku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dá sa zohnať aj na Slovensku takže určite vyskúšaj. Mne už dochádza, ale isto si kúpim ďalší.

      Odstrániť
  2. Nemám zkušenost se žádným produktem, ale děkuji za tipy. Zaujal mě peeling od Botanica Slavica a taky olej na rty od Avonu. Ani jsem nevěděla, že mají něco takového v nabídce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten olej je prevratný objav, aspoň pre mňa. Ešte som balzam v tejto forme nemala. A Botanica je super, ešte stále ho mám a to si ho dávam na pleť hojne.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.