7 krémov na ruky - veľké porovnanie


Tak toto mi nebudete veriť. 6 zo siedmych krémov, ktoré vám dnes ukážem som dostala. A to fakt a doslova. Niečo zo spolupráce, niečo ako darček, ďalší ako darček k nákupu a ďalší som premiestnila z východu na západ. V preklade bol doma na východe, nikto ho nepoužíval a tak som sa ho ujala. A úprimne, kedy je lepší čas na zhodnotenie krémov na ruky ako práve teraz, kedy ich spotrebujeme kvôli vysušujúcim dezinfekčným prostriedkom na kilá.


Začnem krémami značky Avon. Tie mám veľmi rada, sú výživné, obsahujú glycerín a majú rôzne vône. Mala som krém s arganovým olejom a bol perfektný. Rovnako skvelý je aj tento mandľový. Vôňa je takmer rovnaká, jemne sladká. Ten arganový mi voňal tuším ešte o niečo viac. V zásade v nich ale rozdiel nevidím. Mali ste ich už možnosť vidieť na blogu v tomto článku.V lete sa ku mne dostal aj ďalší krém z tohto radu. Má v sebe glycerín a mandľový olej. Obal vyzerá letne. Balenie je opäť 75 ml. Mne vyhovuje a tieto krémy odporúčam všetkými desiatimi.

Cena krémov: cca 3 eur

Hodnotenie: 5/5, perfektné.


Eveline Cosmetics luxusný krém na ruky s arganovým olejom a vanilkou má neskutočne krásnu vôňu. Sladká, zmyselná, presne vhodná na zimu. U nás som ho nevidela, doniesla mi ho sestra z výletu v Poľsku. Poviem vám, v Poľsku je tej dobrej kozmetiky veľmi veľa. Značka ako taká sa u nás kúpiť dá, no čo si všímam, tak sa k nám nedostane všetko. Krém je hutný, ruky vyživuje, má ten silikónový, vyhladzujúci efekt, ale to mi nejako neprekáža. Navyše sa úžasne rýchlo vstrebáva a nemáte po ňom mastné ruky. Pre mňa topka.

Cena:cca 2 eurá

Hodnotenie: 5/5 bodov.




Today krém na ruky kokos vanilka je krém z Rakúska. Asi chápete, že ja ako milovník vanilkovej vône som krému nemohla odolať. Bol extra lacný a balený po 125 ml čiže sa to extrémne oplatilo. Krém sa rýchlo vstrebáva, pekne sladko vonia a pokožku dokonale hydratuje. V jeho zložení som našla glycerín, panthenol a kokosový olej. Nemám mu čo vytknúť, ak naň natrafíte určite si ho kúpte. Značka je asi nemecká, ale dá sa kúpiť aj na Slovensku v Bille. Neviem, či aj tento konkrétny krém, ale nejaké produkty Today som tam videla. 

Cena: 1 EUR

Hodnotenie: 5/5 bodov.


Vivaco levanduľový krém na ruky a nohy. Od tejto značky som mala ešte minulý rok úžasné telové maslo s vôňou levandule a to bolo super. Pribudol mi do zbierky aj krém na ruky. Ja by som ho označila za taký priemer. Vôňa je trochu umelá a nie je to taká typická levanduľa, aká sa mi páči. Píšu, že je vraj vhodný aj na nohy, no poviem vám to pravda teda nie je. Krém má konzistenciu takú strednú, skôr ako bežné krémy na ruky. Na nohy potrebujete niečo fakt hutné, skúšala som ho, no nohy boli suché rovnako. Takže za mňa proste priemerný produkt a ja by som si ho znova nekúpila.

Cena: cca 3 eurá.

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemerný krém. 




Manufaktura regeneračný krém Med a Rakytník je asi najdrahší krém v mojej zbierke. Kombinácia Med a Rakytník bola limitkou asi tak rok a pol dozadu. Krémy tejto českej značky sú balené v 100 ml plastovej tube. Obal sa mi veľmi páči. Značka štandardne vymýšľa nejaké limitované vône ako napr. Fialka, Jablko alebo tento Med s Rakytníkom. Zo stálej ponuky môžem odporučiť vôňu marhuľa. Ako viete značka nie je úplne prírodná, ale zakladá si na kvalitnejších a viac prírodných ingredienciách. Podstatou krému je bambucké maslo, ďalej v ňom nájdete makadamiový olej a glycerín. Krém je síce ľahký a vstrebe sa rýchlo, ale hydratuje veľmi dobre. Vhodný v zime aj v lete. Nemáte po ňom pocit mastných rúk, ale ani suchých. Nebyť tej ceny tak si ich krémy kupujem stále. Na tú marhuľu sa však chystám. Raz sme ju mali doma a bola úžasná.

Cena: cca 7 EUR

Hodnotenie: 4/5 bodov, len kvôli vyššej cene. 


Naturalis krém na ruky s Aloe vera je krém od našich českých susedov. Po tejto látke je vhodné siahať v lete keďže aloe vera pokožku upokojuje. Ja si určite plánujem kúpiť aj čistý gél s aloe. Ná spálenú pokožku so slnečnou alergiou to snáď zaberie. Nuž ale späť ku krému. Vonia tak ako aloe vera, tá vôňa je pekná a krém má dobrú konzistenciu. Príde mi taký fakt výživný, aj keď nie je extra hutný. Mám ho rada, páči sa mi, len je na môj vkus veľký, má až 125 ml. No a čo som študovala zloženie tak to aloe je v kréme v dosť malej koncentrácii. Zvláštne, že aj napriek tomu funguje.

Cena: cca 2 eurá.

Hodnotenie: 4/5 bodov, takmer dokonalý. 

Ani jeden z dnes spomenutých krémov na ruky nemá vysušujúci efekt. To sa totiž občas stáva aj pri krémoch a ja nechápem prečo. Všetky sú parfumované, čiže nič pre alergikov a ľudí, ktorí vôňu v kozmetike nevyhľadávajú. Naopak pre nás, čo vôňu v kozmetike milujeme je to rozhodne bonus. Niektoré sú tak výrazné, že voňajú na kilomtre a to hlavne tie vanilkové. Balené sú všetky v tube a po ani jedno nemám dlho mastné ruky. Takže vám môžem odporučiť vlastne všetky. Najviac ale rozhodne Avon, Manufakturu, Today a Eveline. Akrurát by som si tú Manufakturu ja kúpila v inej vôni.

Komentáre

  1. Manufaktúra a Avon krémy mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je super, obe značky majú na výber veľa vôní. Ktorá vôňa je pre teba tá naj?

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.