5 kúskov dekoratívnej kozmetiky


Uplynulé mesiace som sa líčila hádam najmenej za život. Príčina je vám asi jasná, práca z domu ala home office. Nuž a veru u nás to stále pokračuje takže tie líčidlá si toho teraz asi veľmi neužijú. Napriek tomu sa líčim už aj tam, kde som sa doposiaľ nelíčila. Využívam skrátka všetky možné príležitosti vrátane prechádzok a návštevy obchodov. Takto sa mi podarilo vytvoriť si názor na týchto 5 líčidiel, ktoré vám dnes predstavím.

Začnem značkou Avon, s ktorou už dlhšie a hlavne pravidelne spolupracujeme. Tá mi zaslala kopec dekoratívky a ja by som dneska začala hádam najviac špeci produktom a to púdrovým rúžom Epic lip Powder pen. Keď som videla v ponuke púdrový rúž povedala som si to musím vyskúšať. Je to fakt netypický produkt, doposiaľ som na trhu nič také nevidela. Takže toto je fakt horúca novinka. Aj farbu som si vybrala perfektnú - studenú červenú s bordovými odtieňmi. 

Veľkou výhodou tohto rúžu je, že si ho viete naniesť na pery veľmi precízne. Nepotrebujete ani kontúrovaciu ceruzuku takže je to taký produkt dva v jednom. Tiež sa mi páči, že ho na perách takmer nevnímate, je taký ľahučký a neotiera sa nejako výrazne na šálky. Na druhej strane toho však veľa nevydrží, možno dá nejaké 3 hodiny a po nich sa začne vytrácať. Prirodzene avšak vytráca sa, skrátka toto je menej trvácny rúž. No a zdá sa mi, že tie pery aj trošku vysušuje, je púdrový takže trochu sa to dalo čakať. Teraz v letných horúčavách to nie je nejaký extra problém, no v zime by mohol byť. Každopádne za ten nápad vytvoriť púdrový rúž patrí značke môj obdiv a aj preto mám produkt celkom rada. Rozhodne stojí za skúšku. 

Hodnotenie: 4/5 bodov, veľmi prevratný produkt.


Teraz sa držte pretože linky v ceruzke ste myslím u mňa na blogu nikdy nevideli. Dôvodom bolo, že žiadne ceruzkové linky na mojich viečkach nedržali. Moje viečka sú mastné a bez bázy na nich nedrží skoro nič. Okrem klasických tekutých liniek. Takže chápete, že som aj voči týmto linkám značky Avon bola viac než skeptická. Objednala som si aj preto veľmi nenápadný odtieň Rose Gold a hádajte čo. Ono to drží, ono sa to konečne nezlieva. Konečne sa mi neotlačí na vrchné viečko to, čo mám na spodnom. Skrátka sa mi nevytvorí linka číslo dva nad okom. Linka je mäkká, taká až krémová a pracuje sa s ňou perfektne. Nielen perfektne, ale aj veľmi precízne. Takže za mňa osobne maximálna spokojnosť a navyše ju viete použiť aj ako očný tieň na celé viečko. Čo robím tiež dosť rada, sedí mi tá farba je krásna.

Hodnotenie: 5/5 bodov, konečne zázrak aj pre mastné očné viečka.



Posledný produkt ma až tak neohúril. Avon máva na obočie vcelku kvalitné a vydarené produkty, no ich Brow Gel až tak super nie je. Jednak som si nevybrala asi úplne top odtieň, mám Light Brown no príde mi to dosť svetlé, skôr to ťahá až k blond farbe. Kefka farbu krásne nanáša, no príde mi, že tej farby naberá viac ako treba a potom to na obočí vyzerá tak nejako nerovnomerne. Skúšala som aj rôzne triky, no ja si na tento gél na obočie neviem zvyknúť. Stále mi viac sedí ich klasická ceruzka na obočie alebo púdrová ceruzka na obočie. Toto ja asi príliš nevyužijem. 

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemer.


Nadviažem na oblasť očí Selfie riasenkou od Dermacolu. Kúpila som si ju na základe kladných odporúčaní a tiež preto, že je mini. Má 5 ml a je to riasenka dodávajúca riasam dĺžku. Nuž a asi už chápete, že toto nie je nič pre mňa. Ja totiž predlžujúce riasenky nevyhľadávam, ja potrebujem objem. A ten s touto riasenkou žiaľ nevykúzlim. Tak som ju vylepšila priemrom od Essence a potom už nejaký objem dáva. Každopádne znova by som už po nej nesiahla. Pokiaľ sú však pre vás krásne dlhé riasy prioritou tak s touto riasenkou si užijete. Riasy predlžuje až k nebesám, mne však chýba obejm. To je však moja chyba, niekedy akoby som nevedela čítať. Odličuje sa dobre nemám s ňou nejaké problémy a riasy zbytočne nelepí.

Hodnotenie: 4/5 bodov, ak neberiem do úvahy fakt, že nedodáva objem.


Na záver som si nechala najlepší produkt Nobea Satin Lipgloss. Áno naozaj som si kúpila resp. dostala lesk na pery a naozaj som s ním extra spokojná. Nobea je francúzska značka a jej produkty sa predávajú na Notino. Môj lesk mám v odtieni Pink Lavender čo je niečo medzi ružovou a fialovou. Farba by sa mne hodila ešte o niečo iná, ale dá sa to prežiť. Bol to darček takže sa nemôžem sťažovať. Avšak toto je prvý lesk na svete, ktorý a teraz pozor - pery nevysušuje. Naozaj a vôbec. Jasné je leto takže si možno poviete, počkaj v zime. Moje pery však na lesky reagovali okamžite vysušením. Tu sa to prvýkrát nedeje. Aj som hľadala, či je toto prírodná značka, ale nenašla som príliš presné info. Neviem teda, ako to tá Nobea robí, ale jej lesky sú úžasné. Jasné nevydržia vám na perách ako rúž, po pár hodinách sa stratia, sú to proste lesky. Avšak ja ich mám rada lebo sú hydratačné a nemusím si pod ne ani po nich už nič dávať. A to je prosím pekne horúci kandidát na objav roka 2020.

Hodnotenie: 5/5 bodov, nemôžem inak je to paráda.

Takže z posledných noviniek dekoratívnej kozmetiky vám viem jednoznačne odporučiť lesky Nobea a linky Avon. Vcelku zaujímavý je aj púdrový rúž. No a riasenka je možno tiež pre niekoho vhodná. Len u mňa to nevyrába žiaden objem takže tak. Je naozaj zvláštne, koľko sa mi tej dekoratívky v posledných časoch doma zbiera. Ešte stále mám pár produktov na ďalšie články. Najbližšie čakajte senzačný lak na nechty. 

Majte sa krásne, užívajte leto a dajte mi vedieť, či tiež prahnete po objeme rias. A tiež by ma zaujímalo, či poznáte lesk, ktorý pery nevysušuje. 

Komentáre

  1. Ruž od Avonu mám tiež v krásnom ružovom odtieni a som s nim velmi spokojná.
    Riasenku selfie som tiež kedysi mala, a kedže ja zase naopak vyhladavam predlžujuce riasenky, tak som bola spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne a máš tento púdrový rúž alebo nejaký iný typ? Hej tak tá riasenka predĺžuje do neba :)

      Odstrániť
  2. Ja mám maskary od Dermacolu vo všeobecnosti veľmi rada a považujem ich za jedny z najlepších. Najradšej má riasenku Ilusión, no i táto Selfie sa mi páčila.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.