3 motivačné krémy na ruky - láska, šťastie, nádej

Láska, šťastie a nádej sú kľúčové emócie nášho života. Dá sa povedať, že láska je tou najdôležitejšou. No cítiť sa šťastne, to je to, čo chceme všetci. A pestovať si nádej, že dosiahneme to, čo chceme je ešte dôležitejšie. Netuším, kto v Avone vymyslel tak úžasné názvy krémov na ruky, no potešila som sa im neskutočne. To je akoby šité pre mňa, hovorím si. Sama sa zaborám sebarozvojom takže tieto krémy ma veľmi potešili. Dorazili ku mne v novom roku takže som ich brala ako odkazy na tento rok. Čaká ma teda láska, šťastie a mám nádej, že všetko sa v živote dobre skončí. To veru nie je zlý začiatok čo poviete? Poďme sa už ale venovať krémom ako takým.

Krémy na ruky Avon sú pre mňa takou stávkou na istotu. Mám ich veľmi rada a vyskúšala som ich už hádam tony. Obsahujú glycerín a väčšinou aj nejaké oleje. Tieto krémy majú veľmi pekný dizajn a pôsobia fakt harmonicky. Krémy sú v malých, 30 ml tubách a predpokladám, že šlo o vianočnú limitku. Každý krém vonia inak a má iné zloženie.


Začnem krémom Hope = Nádej. Ten som vzala do ruky ako prvý nakoľko veriť a dúfať, že máme v živote nádej je pre mňa podstatné. Hlavne keď som v práci opustila komfortnú zónu a vydala sa za vidinou lepšieho života. Takže krém obsahuje kokosový olej, glycerín, silikóny a ďalšie zložky. Úprimne kokosový olej je až na konci čiže veľa ho v kréme žiaľ nebude. Kokosová vôňa ho však neminula a mne sa veľmi páči. Krém je vhodný na veľmi suché ruky a ja som ho používala počas celého januára. Ruky boli vyživené, nepraskali a naozaj ich krém vyživil dostatočne aj na zimné obdobie.

Pokračujeme Love = Láska krémom s jogurtom a medom. Je určený na normálne až suché ruky a vonia po mede. Sladká vôňa lásky, čo vám poviem. Tento mi príde o niečo menej výživný ako jeho nádejný brat, avšak stále je dosť dobrý. 

Posledným zo série je krém Happiness = Šťastie. Cieľ života každého z nás, dovolím si tvrdiť. Tento krém obsahuje glycerín a je určený tiež na normálne až suché ruky. Spomedzi všetkých krémov mi príde bežnej kvalite Avon krémov najviac podobný. Má aj takú tú typickú vôňu Avon krémov na ruky a vyhovuje mi veľmi. 

Ktorý krém z tejto motivačnej trojice považujem za najlepší? Ťažko povedať, účinkami je to rozhodne krém Nádej. Čo sa týka vône tam to asi vyhrala Láska a čo sa týka príjemnosti používania tak to bude asi Šťastie. Jednoducho povedané každý z týchto krémov má svoje silné stránky. Nevedela by som si medzi nimi vybrať a byť na vašom mieste, beriem ich určite všetky. Na kvalitu Avon krémov na ruky sa dá skrátka vždy spoľahnúť.

Zaregistrovali ste tieto výnimočné krémy na ruky Avon? Aký krém robí momentálne radosť Vám?

Komentáre

  1. Mám ich presne doma a teda nemožem na ne povedat nič zlé. Su fajn a páči sa mi aj ich dizajn, aj to, že každý kremik vonia inak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten dizajn úplne zbožňujem a vidím, že nie som jediná :)

      Odstrániť
  2. Design fajn a i ty krémy samy o sobě jsou fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, přesně tyhle krémíky jsem dávala mamce tuším k Vánocům a byla s nimi moc spokojená. Je super jak jsou malé, že je člověk může mít všude při ruce.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.