Konečne sprej vďaka ktorému sa okuliare nerosia!

Stala sa mi taká veľmi zvláštna vec. Raz ráno som sa zobudila a hovorila som si, že by sa už fakt hodilo niečo, čo zabráni roseniu okuliarov v zime. V zime sa fakt cítim v dosť veľkej nevýhode, s nosením rúška dvojnásobne. Studený vzduch okuliare odrosí no akonáhle vstúpim do autobusu alebo kamokoľvek dnu, tak nevidím pre hmlu nič. No a odkedy sa nosia rúška je to ešte horšie, mnohé mi okuliare zarosia aj vonku. Takže riešenie bolo v zázraku, ktorý tento problém odstráni. No a v to isté ráno, ako som vyslala do vesmíru požiadavku - prišlo riešenie. Ponúkol mi ho milý chlapík vrámci predajnej kampane a keďže bol aj fešný a zhovorčivý, tak som si produkt kúpila. Avšak tentokrát sa investícia fakt vyplatila. Ultra view sprej totiž skutočne zabraňuje roseniu.

Vyrába sa v Čechách a distribúcia je v Nitre. Sprej má 115 ml a ja som ho kúpila za cenu 10 EUR. Myslím, že príliš viac ani nestojí takže smelo do toho. Tento sprej nie je len na okuliare, ale využijete ho aj pri autách. Takže niečo vhodné tak pre pánov ako aj pre dámy. Ja ho maximálne oceňujem, stačí nastriekať na okuliare a som konečne tá hviezda, ktorej sa nerosia okuliare ani v zime. Rozprašovač funguje perfektne a inak vlastne ani neviem, čo špeciálneho k spreju písať.

Pre mňa je toto záchrana života. A musela som vám o tomto produkte skrátka napísať. Ak totiž nosíte okuliare aj počas zimy tak potom je toto asi jediné riešenie. Neviem, či je toto jediný typ spreja proti roseniu na trhu. Každopádne prišiel mi pod ruky ako na zavolanie takže som nad konkurenčnou alternatívou príliš neuvažovala. 

Moje krásne červené okuliare nosím rada a už dávno sa za ne nehanbím. Mám otestované, že aj s nimi funguje očný kontakt a balenie chlapov tak ako bez nich. Takže sa niet vôbec čoho báť. Jedinou obavou sú práve nešťastné zimné kombinácie - zima, prekúrené miestnosti, rúška, sneh a dážď. Nuž pre túto zimu sme tu našťastie už mali aj nejaký ten sneh, len by ho mohlo byť viac. Deti sú aj tak viac-menej doma takže by ho určite ocenili. Ako to tak totiž vidím, prílišnú motiváciu chodiť na čerstvý vzduch nemajú. 

Majte sa krásne a ak nosíte okuliare, tak mi sem hoďte svoje nápady, čo robíte v zime. Šošovky moje oči žiaľ príliš neznesú.

Komentáre

  1. Brýle nosím a jejich neustále zamlžování je na nic, proto děkuju za tip na tento sprej :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež nadšená, že niečo také existuje. Tak snáď to pomôže.

      Odstrániť
  2. Tak to je super tip pro ostatní. Já brýle nenosím, ale vím že hodně lidí s tím má problém :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som raz stretla v nákupnom centre slečny, čo to predávali, ale nemala som nejakú dôveru voči tomu. A konečne na to vidím recenziu :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem ťa Nicol, ja sa tiež zvyčajne vyhýbam takýmto ponukám. Avšak táto mi prišla vhodná na môj dlhoročný problém. Fakt skús.

      Odstrániť
  4. Já brýle nenosím, akorát tak sluneční, ale moje mamka si pořád stěžuje, jak se jí rosí, hlavně v rouškám, a že prostě nic nevidí, o tomto jí asi řeknu, děkuju!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tvoju mamku chápem. Rúško a okuliare plus zima to je des. Ešte keď fúka a dám si kapucňu tak to je už úplný horor.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.