Pupa Milano a ich slávna Vamp riasenka

Pupa

Taliansko milujem, už som tam raz bola a verím, že až sa skončí celý tento cirkus tak tam pôjdem znova. Tá ich kuchyňa to je proste moje, čo si budeme klamať. Od jedla by som sa ale rada presunula k ich kozmetickej značke Pupa Milano. Určite ju poznáte, je bežne dostupná aj na Slovensku a cenovo vcelku prijateľná. Doposiaľ sme však dobré skúsenosti nemali. Mala som pár produktov a príliš mi nesedeli. Na ich riasenku Vamp však počúvam a čítam samé chvály. Tak prečo to teda ešte s tou Pupou neskúsiť však?

Rovno poviem, že tak nádherný set som v živote nedostala a nevidela. Vamp riasenka mi prišla v exkluzívnom balení spolu s kajalovou ceruzkou na oči. A tá krásna kabelka resp. taštička. Týmto si ma Pupa fakt získala. Ktorú ženy by koniec koncov takýto darček nepotešil však? Riasenka Vamp Extreme sľubuje naozaj extrémny objem rias a to je niečo, čo tie moje riasy rozhodne potrebujú. Je vcelku veľká a má takú tú umelú kefku, avšak pracuje sa mi s ňou veľmi dobre. 


Vyjadrím sa aj k ceruzke na oči avšak prv poďme k riasenke. Nanáša sa veľmi dobre, neopadáva, nerozmazáva sa v priebehu dňa takže zatiaľ dobre. Riasy oddelí a nejako aj zahustí, čakala som však, že ten objem bude ešte viditeľnejší. Problém u mňa nastáva pri odličovaní. Berte do úvahy, že moje oči sú v posledných rokoch nejaké mega citlivé. A takmer každá riasenka ma pri odličovaní príšerne páli. A to môžem použiť na odlíčenie fakt hocičo. Podobný príbeh sa žiaľ konal aj v tomto prípade takže ju z dlhodobého hľadiska neviem používať. 

Dlho som si myslela, že mojím problémom sú produkty na odličovanie. Zdá sa však, že potrebujem riasenky na extra citlivé oči. Takže ak tento problém nemáte tak si riasenku určite kúpte. Pre slečny s citlivými a suchými očami neodporúčam, pri odličovaní to bude nepríjemné. Trochu škoda nakoľko riasenka vyzerala fakt sľubne. Avšak ako píšem tento odličvaocí problém mám ja už takmer pri každej riasenke. Takže odporúčam skúsiť na vlastnej koži.

Hodnotenie: 3/5 bodov, za mňa proste priemerná riasenka. 


Oveľa viac nadšená som však bola z ceruzky na oči. Asi viete, že mám mastné viečka a hocičo na nich nedrží. Samozrejme potrebujem používať aj bázu pod očné tiene to nepopieram, no aj napriek tomu mi ceruzkové linky nikdy nedržali. Táto ceruzka je mäkká, veľmi dobre sa s ňou pracuje a navyše sa mi ani príliš neotláča. Ok po celom dni už áno, avšak zvláda toho oveľa viac ako iné ceruzky na oči. Takže konečne si môžem aj ja kresliť linky ceruzkami. Doposiaľ to bez tekutých liniek proste nešlo.

Hodnotenie: 5/5 bodov, objav roka úplne nečakaný. 

Záver testovania ma teda riadne prekvapil. Naozaj som si myslela, že riasenka bude super a ceruzka mi bude doma zbytočne stáť. Dopadlo to práve naopak a ja som konečne prekonala môj ďalší mýtus v líčení - ja a ceruzkové linky to nie je možné. Zdá sa, že predsa len existuje niečo aj na moje mastné viečka a to je už čo povedať. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už mali riasenku Vamp. Sedia vám ceruzkové linky alebo sa vám otláčajú?



Komentáre

  1. Ceruzkove linky mam rada. Tie od znacky Gosh mi uplne vyhovuju. Od Pupy som este neskusala asi vobec nic.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môže byť, GOSH je dosť kvalitná kozmetika, mala som tiene a bola som veľmi spokojná.

      Odstrániť
  2. S touto značkou žádné zkušenosti nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.