3 Avon produkty

SPF

Dnešný článok som nazvala fakt jednoducho. Pretože niekedy to jednoducho proste stačí. Veď tie najjednoduchšie veci v živote sú tie najkrajšie. Ukážem vám dnes 3 produkty značky Avon, ktoré mám doma a nie je jednoduché ich nejako kategoricky oddeliť. Takže som ich spojila do dnešného článku. 

Začnem tým, čo sa mi fakt páči a mám pocit, že cca 2 roky dozadu som mala doma niečo podobné. Je ním krém s SPF 50 na telo a pleť. Balenie je 50 ml, možno si poviete dosť malé avšak na leto to bohato stačí. Krémy s UV filtrom by sme aj tak nemali príliš dlhé roky používať. Vraj dokonca iba jednu sezónu, max dve. Takže nejaké mega 400 ml balenia majú význam asi jedine ak idete s celou famíliou na mesiac do Thajska. Alebo niekam podobne, skrátka na pár dní k moru či pár letných kúpalísk sú menšie balenia to pravé orechové.

Čo sa mi na tomto kréme páči? Asi si spomínate na typicky hutné a mastné opaľováky. Ja teda rozhodne áno a tento je veľmi ľahký. Jednak sa ľahko rozotiera, no zároveň ho na pokožke takmer necítite. Použitie na pleť si nemyslím že je úplne vhodné. Možno na suchšiu pleť ako tak, no na pleť mi príde hutný. Na telo je však úžasný a rada ho používam. Funguje skvelo a prakticky mu nemám čo vytknúť. Teda vlastne podľa mňa je dokonalý.

Hodnotenie: 5/5 bodov, absolútne skvelý. 

Ďalší produkt je rozjasňujúca esencia s konopným olejom. Tento produkt ja príliš nechápem aj napriek tomu, že som beauty blogerkou už nejaký ten piatok. Prv som si produkt mylne dávala večer ako sérum na pleť no takto produkt rozhodne nefunguje. Je mastnejší a má v sebe trblietavé čiastočky. Viem si predstaviť primiešať si ho do svojho make-upu pre efekt rozjasnenia. S tým mám však ja v lete problém, ja sa lesknem v lete aj sama. Takže skôr asi niečo pre suchší typ pleti, pre mňa to bude použiteľné skôr asi v zime. Každopádne nápad zaujímavý, no nie som si istá za koľko storočí tak veľké balenie produktu použijem. 

Hodnotenie: 2/5 bodov, za mňa slabé


zdroj

No a na záver ešte spomeniem suchý šampón. Ten mi príde fakt slabý a neúčinný. Pozitívom je, že ho vo vlasoch nie je vidieť. Na tom sa asi zhodneme avšak je tu iný problém a ním je, že vlastne neúčinkuje. Klasicky som si ho nastriekala do vlasov a šla spať. Takto používam suchý šampón ja, lepšie to funguje. Zobudím sa ráno a vlasy mastné rovnako ako deň predtým resp. pôsobením času ešte viac. Necítila a nevšimla som si fakt žiaden efekt. Za mňa je toto fakt prepadák. 

Hodnotenie: 1/5 bodov, prepadák. 

Dnešné produkty ma až tak príliš neohúrili, no s Avonom mám aj veľa dobrých skúseností. V poslednom čase sa mi veľmi páči ich dekoratívna kozmetika. Mám doma už aj krásne nové paletky na ktoré sa môžete tešiť. A ešte nedám dopustiť na ich krémy na ruky. V tomto smere sa dá na Avon naozaj spoľahnúť. Jediné čo je za mňa slabé je asi starostlivosť o vlasy. Čo sa týka suchých šampónov ostávam pri Batiste. 

Majte sa krásne a napíšte mi aký suchý šampón najradšej používate. 


Komentáre

  1. Já vyzkoušela hodně suchých šamponů, ale Batiste je prostě klasika a nejlepší. Už ani nemám chuť zkoušet jiné, většinou to končí zklamáním a vracím se opět k Batiste.
    Od Avonu mám ráda jejich vůně a sprchové gely a pak sem tam nějaké produkty z péče o pleť nebo tělo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak Batiste sú skvelé, asi to najlepšie čo na trhu máme.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.