Ceruzky na obočie Avon a Maybelline

 

Kedysi bolo obočie to jediné, čo som absolútne neupravovala a neriešila. Dnes je tomu práve naopak - zvyčajne si upravujem len to. Ešte rúž a líčenie je hotové. Zmena je život a moje líčenie sa za roky zmenilo veru poriadne. Bolo by to však na dlhé písanie aj vaše čítanie. Nebudem vás tým zbytočne zaťažovať a prejdem rovno k dvom produktom, ktoré mám na úpravu obočia momentálne doma.

Tým, že nosím okuliare tak som pochopila, že upravené obočie je naozaj veľmi dôležité. A aj keď ich nenosím tak skrátka to obočie robí veľmi veľa. Naozaj stačí pár ťahov ceruzkou a je zo mňa hneď väčšia kočka. A všímam si to aj na iných ženách. Na druhej strane sa to snažím nepreháňať a idem na vlne prirodzenosti. Tetované obočie a podobne nie je zatiaľ nič pre mňa. 

Ceruzky, ktoré treba strúhať ako v škole nemám rada. Sama také ani nepoužívam, skôr pentelky. A to isté aj pri obočí, ak sú vysúvacie beriem. Pokiaľ k nim potrebujem aj strúhadlo - dovidenia. Maybelline aj Avon ceruzky sú obe vysúvacie takže splnili moje základné požiadavky. Vyberala som si hnedé, svetlé farby nakoľko farba obočia a farba vlasov by mali plus mínus ladiť. V prípade Maybelline mi odtieň sedí maximálne, Avon ceruzka je na moje pomery tmavšia, no dá sa pracovať aj s ňou.

Maybelline Brow Ultra Slim je mega mikro ceruzka na obočie. Z druhej strany máte aj kefku na prečesanie obočia, tú ja ale zvyčajne nepoužívam. Môj odtieň je Soft Brown čo je krásna, studená a zároveň svetlá hnedá. Farba mi sedí na 100% akoby ju vyrobili priamo pre mňa. Spočiatku som si musela zvyknúť na to, že je tak ultra tenká. Po pár použitiach som pochopila, že je to vlastne veľmi praktické. Obočie si viete vykresliť veľmi detailne a nehrozí, že to preženiete. Netuším, ako rýchlo sa ceruzka minie. Ja ju používam takmer denne už asi nejaký mesiac a stále ju mám. Každopádne si určite kúpim ďalšie balenie. Veľmi ma prekvapila a považujem ju za svoj objav roka. 

Hodnotenie: 5/5 fantastická, určite odporúčam každej. 


Po ceruzke Avon Ultra Precision som siahla takmer automaticky. Mala som predtým inú ceruzku na obočie od Avonu Mark a tá bola úžasná. Áno farba bola tiež tmavšia avšak pracovalo sa mi s ňou perfektne. Teraz mi dorazila na testovanie táto a úprimne, tá predošlá bola lepšia. Mala skosený hrot a lepšie sa s ním kreslilo. Táto má hrot ostrý a tá farba je skrátka tmavá. Musím byť pri práci s ňou extra opatrná inak pôsobí moje obočie v porovnaní s vlasmi o dosť tmavšie. A to som si vyberala najsvetlejší hnedý odtieň aký značka ponúka. No čo sa týka odtieňov tak tu má značka rozhodne priestor na zlepšenie. Inak je ceruzka fajn, je mäkká takže kreslí dobre a možno keby mi farba sedela viac tak budeme ešte väčšie kamarátky. Ešte ma trochu otravuje to otváranie, je šroubovacie a ja by som ocenila skôr klasiku. Link vám už nehodím nakoľko šlo o jarnú limitku. 

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemer nemusíte mať doma. 

Myslím, že z riadkov vyššie je jasné, ktorú ceruzku vrelo odporúčam. Fakt na tej Maybelline niečo je, čítala som už o nej, no nechápala som. Vždy je však lepšie raz skúsiť ako stokrát o produkte čítať. Fakt v živote neplatí, že múdry sa učí na chybách druhých a hlúpi na tých vlastných. Osobná skúsenosť je pre náš rast a život naozaj kľúčová. A ako vidíte, dá sa to aplikovať aj do sveta kozmetiky.

Mali ste už legendárnu Maybelline ceruzku na obočie? Sedia vám farby ceruziek značky Avon?


Komentáre

  1. Vyzerajú super :) Moje favoritky sú práve od značky Catrice a používam ich už veľmi dlho, stále som s nimi rovnako spokojná

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky, pěkně napsaný článek. Já na obočí vyhledávám vyloženě gely, protože za mě mi dodají barvu i fixaci a čím míň kroků tím lépe pro mě. Aktuálně mám oblíbené od Maybeline a pak Alverde.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gély sú tiež fajn, no ja som nejako šikovnejšia s ceruzkami. Každej vyhovuje niečo iné, dôležité je, že obočie nezanedbávame.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.