Nivea dezodorant s magnéziom

dezodorant

Dezodoranty sú ešte stále niečo, čo sa v obchodoch hľadá ťažšie. Zvyčajne nájdete u každej značky milión antiperspirantov a jeden, max dva dezodoranty. A tým sa sortiment končí. Zdá sa však, že Nivea prišla konečne s novým radom dezodorantov Magnesium Dry. Predtým som mala rada ich dezodorant Pure and Natural. Krásne, jemne vonia a funguje. Avšak pri dezodorantoch sa mi stáva, že po jednom, dvoch baleniach už neúčinkujú. A tak musím hľadať vždy nové a nové alterantívy. Poďme sa už ale pozrieť na tento magnéziový rad Nivea.

Dezodoranty sú balené v skle čo je pre Nivea produkty bežné. Značku mám osobne veľmi rada, vyskúšala som toho už na kilá a väčšinou som bola spokojná. Samotný obal mi príde zvláštny, stojí akoby hore dnom a tento koncept na mňa pôsobí neprakticky. Odhliadnuc od toho je to však klasika, 50 ml produkt s veľmi jemnou vôňou. Myslím, že majú viaceré varianty. Ja som si zvolila ružový variant, ktorý má jemne pudrový nádych. 

dezodorant

Produkt naozaj funguje tak ako má. Zabraňuje zápachu a to je pri dezodorantoch podstatná úloha. Aj keď sa spotíte, tak to nie je cítiť čo mi pri antiperspirantoch neskutočne prekáža. Vonia veľmi jemne takže podľa mňa tento rad bude vyhovovať aj ženám, ktoré parfumované produkty nepreferujú. Účinnosť 48h už hádam každý berie s rezervou. Jednak sa zvyčajne do 48 hodín od použitia dezodorantu hodíme pod sprchu takže produkt tak či tak zmizne. No a potom je tu ten fakt, že túto garanciu ešte nesplnil z mojich skúseností žiaden výrobca. 

Neviem sa vám príliš vyjadriť k tomu, či zvládne bežný pracovný deň. Ja fungujem už skoro dva roky na home-office režime, nie je dobrovoľný, ale korona to tak zariadila. Takže som doma a produkt si nanášam zvyčajne ráno a ešte počas obeda ak sa chystám na obed von. Zatiaľ ma nezradil avšak zvyšok vám úplne garantovať neviem. Pri jeho cene si však podľa mňa netreba príliš sušiť hlavu nad tým, či ho vyskúšate.

Hodnotenie: 4/5 bodov, bod dole za pre mňa nepraktický obal.

Jediné, čoho sa obávam je, že ako pri všetkých dezodorantoch aj tento po jednom balení stratí účinok. Netuším čím to je a prečo sa to deje, ale deje sa to. Zatiaľ som s ním spokojná a len dúfam, že sa dezodorantov začne produkovať ešte viac. Predsa len produkty ala antiperspiranty podľa môjho názoru už pomaly vychádzajú z beauty módy.

Zvyknete používať dezodoranty alebo skôr antiperspiranty? 


Komentáre

  1. Přes zimu a když jsem doma, tak si vystačím s deodoranty, ale když nejsem doma, nebo je léto, tak spíš antiperspiranty. Niveu mám ráda, často si jejich produkty proti pocení kupuji, když jsou v akci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem ti, tiež som veľmi dlhú dobu používala a spoliehala sa len na antiperspiranty. Každému čo vyhovuje samozrejme :)

      Odstrániť
  2. Tento neznám, ale může být fajn - mám raději jemné vůně, asi bych nesnesla nic výrazného :)
    KOSMETIKA EUBOS: RECENZE PRODUKTŮ K PÉČI O PLEŤ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom ho určite vyskúšaj, vôňa je fakt jemná mala by ti sedieť a majú aj iné vône.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.