Maybelline Brow Precise Fiber Filler

oci

Upravené obočie musím mať vždy. Každý deň a je jedno, či som celý deň doma na home office alebo idem niekam von. Upravené obočie k žene skrátka patrí, o to viac ak nosíte tak ako ja okuliare. A keby aj nie tak mi príde, že ak si obočie neupravím tak to už nie som ja. Obočie dotvára náš vzhľad. Dlho som používala ceruzky, neskôr som skúsila riasenky na obočie a dnes dokonca aj hybrid - fiber filler od Maybelline. Tuším, že v drogérii ho už žiaľ nenájdete. Našťastie na elnino.sk sa dajú nájsť aj kúsky, ktoré skúsiť chcete len ste to možno nestihli. A tak mám doma aj ja slávny Maybelline Brow Precise fiber filler.

Ťažko povedať, ako tento produkt nazvať. Je to niečo medzi ceruzkou, riasenkou a gélom na obočie. Aj aplikátor je veľmi špecifický a ani neviem ako ho nazvať. Trochu mi pripomína linky s hrotom, trochu kefku riaseniek. Je to niečo fakt revolučné a nebojte sa, pracuje sa s ním skvelo. Naozaj precízne asi preto ten názov Brow Precise. Odtieň som zvolila Medium Brown nakoľko som svetlá brunetka. Netuším či majú pre brunetky aj niečo svetlejšie, zišlo by sa ale aj s týmto si viem poradiť. Produkt vyzerá ako riasenka, je skvelý do ruky a mne osobne učaril na prvý pohľad.

filler

Obočie si s týmto Maybelline zázrakom vykreslíte za pár sekúnd. Žiadna námaha, žiadne česanie či príliš zdĺhavé krotenie obočia. Tak trochu mi to pripomína gél alebo nejakú pomádu na obočie. Je to naozaj nešpecifická konzistencia, no myslím, že veľmi účinná. Takže rozhodne odporúčam vyskúšať ho. Mne sa s ním pracuje úžasne, jedine tie chĺpky na konci obočia - tam kde je tenké sa s ním dokresľujú o niečo náročnejšie. Avšak nič čo by som nezvládla. Tá farba Medimu Brown je fajn, no uvítala by som aj svetlejšiu. Inak je však produkt úžasný a určite by som si ho kúpila znova. Neviem však nakoľko je dostupný, na elnino.sk ho ešte určite zoženiete takže rozhodne odporúčam. V drogériách ho už nevedno prečo nemajú alebo som ja slepá.

Hodnotenie: 4/5 bodov, ešte tá farba by mohla byť o niečo svetlejšia. 

Farbu som si vyberala iba z internetu takže to neberiem ako nejaké veľké mínus. Len je fakt, že ja by som potrebovala niečo svetlejšie. Inak je však produkt úplne dokonalý a ja ho skrátka milujem. A už teraz sliedim či sa náhodou neobjaví nejaká light brown farba. 

Majte sa krásne a napíšte mi čím si upravujete obočie. 


Komentáre

  1. Ahoj, tuhle mám zrovna doma v blond ostínu, teď už by se mi šikla právě hnědá a od pátku jdu ještě na tmavší, takže už jí vůbec nevyužiju. No je to super produkt s nímž se rychle pracuju a osobně mi první balení vydrželo snad rok. Obočí já jinak moc nedám, obzvláště, co se týče trhání, tak se vždycky kroutím jak posolený slimák.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow až rok? NO tak to sa teším, že mi nebude treba tak skoro nič nové zháňať. A vidíš to no tie farby to si môžeme vymeniť :P

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.