Ziaja rad MED s vitamínom C

Ziaja MED polska kozmetika starostlivost o plet skincare biankanotes

Ešte tuším minulý rok som dostala od Elnino.sk na testovanie očný krém Ziaja. Išlo o rad MED a krém obsahoval vitamín C. Nakoľko som už jedno sérum s C-čkom mala a sedelo mi, jeho účinkom som verila. Zároveň som vedela, že moja pleť už túto látku pozná a nemala by ju iritovať. A do tretice som na očné krémy od Ziaja čítavala iba samú chválu. Krém mi ako viete sedel veľmi dobre a tak som sa rozhodla skúsiť z tohto radu niečo ďalšie. A vybrala som si nočný krém. Začala som ho používať v chladných mesiacoch a zároveň som ho chcela porovnať s očným krémom. Výsledkom je dnešný článok, v ktorom sa dozviete, či sa tieto lacné krémy oplatia alebo naopak vôbec. Zámerne vám zatiaľ výsledok neprezradím, poďme na to. 

Konečne mám doma pleťovú kozmetiku z jedného radu. A to sa mne ako beauty blogerke stáva skutočne málo. Kvalita očného krému ma však presvedčila. Keď sa na produkty pozriem opticky, vyzerajú rovnako. Rovnaký obal, názvy aj celkový dizjan. Očný krém má 15 ml a nočný krém až 50 ml. Rovnaká resp. veľmi podobná je aj ich cena - plus mínus 5 EUR. Myslím, že na kozmetiku je to úplne úžasné. Krémy sú z radu MED a tie sú ako viete vhodné aj pre citlivú pleť. Akurát upozorňujem, že nie sú bez vône. Vôňa je síce jemná, ale je tam. Pri očnom kréme som si ju takmer nevšimla, predsa len toho si dávame veľmi málo. Avšak pri nočnom kréme je výraznejšia a cítim ju. Nerobí mi to problém, ale viem, že niekomu môže.

Pri krémoch resp. pleťových produktoch s obsahom kyselín a vitamínov A alebo C čo sú vlastne tiež kyseliny si ich treba vopred otestovať. Neodporúčam nanášať ich plošne na pleť. Ideálne si ich naneste prv na ruku ala kožný test a keď sa nič nestane, potom skúste na pleť. Opäť iba na menšiu plochu napríklad na čelo. A ešte jedna dôležitá rada, nedávajte si ich na vlhkú alebo čerstvo umytú pleť. Trochu počkajte, možno nejakých 15 minút až potom nanášajte tieto látky. Keď som si dávala tento krém na čerstvo umytú pleť tak ma mierne štípala. Potom som skúsila počkať a bolo po starostiach.

Ziaja MED nocny krem starostlivost o plet vitamin C


Očný krém mi sedel, to už viete z minulého článku. Ako sa mi osvedčil nočný krém? Vyberala som si ho ešte pre niečo - očný krém bol hutnejší a ja som hľadala niečo hutnejšie na noc. Dúfala som teda, že by to mohlo byť podobné a fakt bolo. Nočný krém je hutnejší, no napriek tomu sa na pleť veľmi dobre nanáša. Ja mám po ňom vždy tak hebký pocit na pleti ako keď chytíte pleť bábätka. Jednoducho paráda. Nerobí mi akné, perfektne pleť vyživuje a to je to, čo som v zime a ešteah teraz potrebovala. V zime mávam totiž pleť o niečo suchšiu ako bežne počas roka. Nemám mu čo vytknúť, úplne si získal moje srdce a hrdo sa zaradil medzi top krémy. Akurát to netreba prehnať s množstvom, vtedy vie pleť trochu umastiť. Možno je to aj vplyvom C-čka, tieto krémy bývajú celkovo mastnejšie. 

Hodnotenie nočného krému: 5/5 bodov, perfektný. 

Krém si ma získal presne tak, ako som predpokladala. Ziaja to skutočne s tou skincare vie a nemusíte za to vyhodiť veľké peniaze. V poslednom čase som akosi celkovo preladila viac na krémy ako na oleje či nejaké to vrstvenie kozmetiky. Nuž prispel k tomu aj fakt, že doma nemám žiadne poriadne sérum. Avšak k tomu vstrveniu sa postupne vraciam. Mám doma už celkom dosť kvalitných sér, takže ma to opäť začína baviť. 

Aký nočný krém používate? Zvyknete kozmetiku vrstviť? A máte nejaký tip na dobré pleťové sérum?

Komentáre