Beauty Novinky a Nákupy Október

Notino beauty boxy biankanotes novinky lancome

Nechcem robiť poplach, no pomaly by bolo fajn začať uvažovať o vianočných darčekoch. Ak máte menšiu rodinu pohoda, tá moja je väčšia takže už treba. Dnes to však o ničom vianočnom nebude. Budú to klasické, každomesačné nákupy a novinky. V dnešnom článku ich však bude viac, dostala som vcelku dosť oneskorených meninových darčekov. Meniny boli v auguste, darčeky prišli až teraz avšak lepšie neskoro ako nikdy však. Priznávam, že som sama mala trochu problém nestratiť sa v nich. Takže ak toto tempo so mnou udržíte budem rada, ak nie, chápem. Aj fotenie bolo náročnejšie, no nejako som to dala a ako ma poznáte, o všetkom bude časom ešte reč. Takže vám nič neujde. A teraz sa už do toho pusťme lebo je toho dosť. 

ruzova kozmetika bulharsko balzam krem telo

RUŽOVÁ KOZMETIKA

Tu som si musela pozrieť článok z minulého mesiaca, nech sa neopakujem. Zdá sa však, že som vám ešte neukazovala, aký poklad sa ku mne dostal. Kamoška bola v auguste na dovolenke v Bulharsku a doniesla mi odtiaľ niečo špecificky pre mňa - ružovú kozmetiku. Konkrétne mi pribudol veľký krém na telo a pleť v objeme 100 ml a balzam na pery. O kvalite balzamu absolútne nepochybujem, ešte stále používam jeden ružový zo starších zásob. A veľkému, univerzálnemu krému som sa skutočne potešila. 

notino box mystery

BALÍČKY

Tentokrát to nie sú PR balíčky avšak také tie darčekové. Partner sa na Notino.sk trochu opustil a tak mám doma pár beauty krabičiek navyše. Poďme teda postupne. To prvé čierne (napravo) a veľké je Notino Mystery Box. Bolo v ňom pár mini produktov ako napríklad vôňa, makeup či textilné odličovacie tampóny. Všetko fajn aspoň budú zásoby na cesty.

Potom som dostala balíček parfémov Discovery box (ten v strede), všetko vzorky avšak na ochutnanie super. Tieto používam rada keď idem domov na východ alebo ak idem niekam len na pár dní. Ťahať so sebou obrovské flakóny nie je moja priorita. Balím sa skôr minimalistickejšie. 

lancome notino box tresor vona

Posledným balíčkom je ružová krabička Lancome. Tá sa pridávala ako darček k nákupu produktov Lancome. O tom neskôr, ako vidíte je tu pár vzoriek. Nachádza sa tu makeup, riasenka, sérum, pleťový krém v takom väčšom objeme 20 ml. A to dlhé a úzke opäť mini vôňa . Súčasťou je aj podľa mňa skutočne nádherná Lancome taštička. Všetky takéto taštičky si odkladám a používam potom na cesty. Niektoré sú však tak nádherné, že ich používam aj ako kabelky. 

Teraz už mimo krabičiek, no nebyť vône Lancome tak predošlý odstavec a krabička by neboli. Vôňa Lancome Tresor nie je u mňa doma po prvýkrát. Sú však rôzne varianty, názvami sa neviem či líšia. Líšia sa však farbou flakónu a samozrejme každá vonia inak. Lancome Tresor bol môj prvý parfém, no mala som iný variant a bolo to už dávno. Aj preto som sa výberu vône potešila. Opísala by som ju ako sladšiu, ružovú vôňu s nádychom ešte niečoho, čo však neviem úplne popísať. 

lancome tresor vona

Pri darčekoch ešte ostaneme. Zabudla som vám totiž ukázať minulý mesiac jeden set od Yves Rocher. Ten mi darovala sestra ešte v auguste, no akosi som na tento set zabudla. Takže dnes to bude už koľká? 4tá krabička však? Setu som sa veľmi potešila, dlho som túžila po sete Yves Rocher a konečne prišlo aj na mňa. Paradoxne som bola schopná kupovať tieto sety ako darčeky iným, no sebe ani raz. Set obsahuje mydlo, sprchový gél a krém na ruky a ide o kombináciu vôní Lúčne kvety a vres. A vonia to dobre takže sestra sa trafila. Značku mám stále rada, no odkedy enormne zdvihli ceny tak k nim už tak nevzhliadam. Ja viem, hyperinflácia zdvihla ceny všade, ale tuto som neverila vlastným očiam. 

yves rocher set lucne kvety mydlo sprcha

PUPA MILANO

K jednej červenej krabičke pribudli ďalšie dve. Pupa mala nedávno akciu na svoje červené Vamp produkty a tak nejako som sa nechala zlákať. Kúpila som si opäť ich fialovú Vamp riasenku, ako viete sedela mi. To bol vlastne môj jediný cieľ pri tejto akcii. Bolo však treba ešte jeden produkt, tak som zobrala tekuté očné linky. Neskôr mi však napadlo, že som ich už raz dávno mala. A pamätala som si dobre takže ak nezmenili zloženie mám svoje obavy. Viete, chcela som bronzer ale Vamp bronzer neexistuje. Tak uvidíme, či sa po rokoch linky zmenili. 

pupa vamp kozmetika

OSTATNÉ PRODUKTY

Zvyšok už tvoria nákupy z rozumu. Produkty, ktoré mi došli a potrebovala som nové. Príkladom je NYX fixačný sprej na makeup. Sem-tam už zavítam aj do práce fyzicky a presne tu je potrebné dať si niečo, čo makeup udrží dlhšie ako bežne. Potom som si kúpila Mixa gél na pleť. Veru áno, ja a gél, no akosi ma ten od Weledy namotal a skúšam ďalšie. Posledným je bronzer The Balm. Značka, z ktorej som už dlho chcela niečo vyskúšať. Bronzer mám v menšom balení, stál 5 eur aj niečo a mne to prišlo ako fajn na vyskúšanie. Navyše mali v ponuke iba jeden odtieň takže som nechcela riskovať. V reáli je trochu tmavší ako by som ja potrebovala, ale uvidíme. Bronzery mi už došli skoro všetky, takže to chcelo doplniť.

Ak ste sa nestratili tak vám gratulujem. Zvládli sme to a sme na konci. Ako tak pozerám bolo toho dosť. Dominovali sety a krabičky, väčšina nákupov pochádzala z Notina. A kúpila alebo dostala som toho naozaj extrémne veľa. Vidím to tak, že okrem beauty adventného kalendára by som sa už do konca roka nemala ku kozmetike vôbec hlásiť. Avšak myslíte že to dám? Ja si nie som istá. Už teraz vymýšľam, že potrebujem pleťový krém na zimu. Ideálne s ceramidmi takže fakt neviem či sa udržím na uzde. No čo už, som beauty blogerka. 

Čím kozmetickým ste si urobili radosť vy? A kolegyne blogerky tiež sa vám tá kozmetika kopí sama? 

Komentáre

  1. Ahoj, já se přiznám, že vzhledem k slušné spotřebě se u mě kosmetika kupí málokdy, teď mám poměrně dost sprcháčů, ale nebojím se, že by se mi kupily spíš naopak. Jak jsem přišla o práci jsem za zásoby víc než vděčná. Já si naposledy koupila při nákupu potravin za 16 Kč masku od Freemana ve výprodeji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sabi páči sa mi tvoj prístup. Vidíš to zásoby sú občas naozaj fajn a zídu sa. Sprcháče ak by mi nesedeli na telo stále ich viem použiť ako prášok alebo mydlo, veď to poznáš sprcháče sa pokaziť nestihnú :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.