Top produkty jeseň 2020


Pomaly sa nám blíži ten najkrajší čas v roku - Vianoce. S Vianocami logicky začína zima a ja by som nerada premeškala koniec jesene. A tak som sa rozhodla napísať vám o produktoch, ktoré mi robili radosť celú jeseň. Musím priznať, že jeseň bola u mňa na kozmetiku horšia, avšak už som si pár nových vecičiek kúpila. Máte sa teda na čo tešiť a ja s vami. Poďme však k tej kozmetike, ktorú by ste si podľa mňa mali kúpiť alebo to minimálne aspoň zvážiť.

Základom života je robiť si radosť a tou mojou je rozhodne pedikúra. Samozrejme mám aj iné radosti, no pedikúre som prepadla kompletne. Vynechala som tuším 1 mesiac lebo šak už nie je leto, už mi to netreba. Je však pravda, že mám tak milú pedikérku a tá procedúra je tak príjemná a profesionálna, že som sa objednala znova. A rozhodla som sa dopriať si pedikúru pravidelne. Samozrejme som ale v jeseni dosť často praktizovala aj domáce kúpele na nohy. A po nich som si dopriala vždy aj môj úžasný krém na nohy od značky CeraVe. Toto je prvý krém, ktorý nevonia a vôbec mi to neprekáža. Je totiž perfektný, nohy vyživuje, ale nie je prehnane mastný. Veľmi rada ho používam o čom svedčí aj fakt, že som ho už minula. A to sa mne s krémami na nohy nestáva. Myslím, že si ho kúpim znova.

Dezodorant Borotalco Pure bol mojou prvou skúsenosťou so značkou samotnou. A rovno sa priznám, že už mám ďalšie balenie. Nevedno prečo má to kúpené na Slovensku iný obal než to z Rakúska. Dokonca tuším aj odlišne voňajú pričom názov je ten istý. A vraj neexistuje dvojitá kvalita produktov. Tu sa podľa mňa niekto sekol. Každopádne teraz do Rakúska na nákupy nechodím, rešpektujem bezpečnosť a opatrenia takže som si kúpila slovenský. A je rovnako perfektný, funguje v každej situácii a viac mi netreba. Mám aj Borotalco Original, doma na východ,e avšak tu treba zdôrazniť, že Borotalco vyrába aj antiperspiranty. A musím priznať, že Original je žiaľ tiež antiperspirant. Nejako som si to pri kúpe nevšimla a moja domnienka, že konečne je na trhu značka, kde nájdem široký výber dezodorantov je fuč. Každopádne Pure odporúčam všetkými desiatimi. 


Asi sa pýtate kam sa podela starostlivosť o pleť. V tejto oblasti som si v jeseni príliš nové obľúbené produkty nenašla. Jeden sa však predsa objavil a je ním už viackrát spomínaná a ospevovaná ružová voda značky Avon. Krásne vonia, hydratuje pleť a používam ju tak ráno ako aj večer. 

Čomu asi vôbec nebudete veriť je moja zamilovanosť do riasenky Nobea. Veru, v pôvodnom článku sa mi veru nepáčila vôbec. Dala som jej však druhú šancu a už po inej ani nesiaham. Treba sa s ňou len naučiť pracovať a je to úprimne trochu náročnejšie. Chce to prechádzať po riasach viackrát, no vďaka tomu sa konečne dostavil vytúžený objem. Takže predsa len má táto riasenka niečo do seba. 

Myslím, že top produkty jesene sme vyčerpali. Už teraz vám ale môžem sľúbiť, že mám doma už riadnu kôpku produktov, ktoré testujem a čakajú na svoju slávu tu na blogu. A samozrejme ma čaká nádielka kozmetiky z adventného kalendára. Je sa teda na čo tešiť, niektoré produkty mi už došli a tak netrpezlivo čakám, čo v kalendári bude. Aktuálne som na love nejakého rúžu na pery, chcelo by to nejakú novú farbu takže uvidíme, čo vymyslím. 

Majte krásny deň, som rada, že ste dočítali až do konca. Určite mi napíšte, aká kozmetika robí v posledných dňoch radosť vám.

Komentáre

  1. Zančku CeraVe mám moc ráda. Testovala jsem ji ještě než ji uvedli na český trh a musím říct, že všechny její produkty mi moc vyhovovali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, je to super značka. Mne akurát nesadol ten čistiaci krém tam som bola dosť prekvapená. Avšak zvyšné produkty mi prídu perfektné.

      Odstrániť
  2. Krem CeraVe na nohy aktualne pouzivam. Prve dojmy su urcite fajn. Tesim sa, ze som mu dala sancu.

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa s tebou, čítala som u teba na blogu že si si ho kúpila. Teším sa na recenziu :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.