Značka mojimi očami Kneipp

Kneipp sprchove gely starostlivost o telo elnino

Nedávno ma kontaktovali z Elnina ohľadom vyskúšania tajného setu produktov. Tajného pre mňa, e-shop samozrejme vedel, čo mi budú zasielať. Sama však takéto tajné balíčky milujem. Je to vždy o to väčšia radosť rozbaľovať. Set bol celý v podaní prírodnej značky Kneipp, ktorá nám blogerkám zaslala cestovné balenia sprchových gélov a dva produkty na pery. Čo vám poviem, moja radosť bola obrovská. Možno o to viac, že som sa práve balila na letnú dovolenku a išli sme letecky. Takže som vedela, že nejaký gél si so sebou určite vezmem. No a pánskej verzii sa potešil aj môj chlap, vraj zaslali konečne niečo aj jemu. A tak vám tu dnes ukážem komplexný prehľad produktov značky Kneipp. Tých nových, aj tých, ktoré som vyskúšala už dávnejšie alebo ich mám ešte stále doma. Pretože značku Kneipp mám veľmi rada a myslím, že si svoje miesto v rubrike: Značka mojimi očami jednoznačne zaslúži. 

Moje pátranie po histórii značky ma zaviedlo k jej zakladateľovi Sebastianovi Kneippovi. Odtiaľ teda názov Kneipp. Sebastian bol nemecký kňaz, ktorý ochorel na tuberkulózu a práve jeho proces liečenia ho motivoval k vytvoreniu prírodnej kozmetiky. Spolupracoval ešte s nemeckým lekárnikom a takto spolu vytvorili túto, dnes veľmi obľúbenú, značku. Sebastian dokonca napísal aj pár kníh, čo považujem za skutočne zaujímavú informáciu. Môj prvý stret s touto značkou bol v podobe soli do kúpeľa. V tom čase som milovala levanduľu a tak som siahla práve po tejto vôni. Nedávno som sa k nej vrátila znova a vonia stále rovnako úžasne. Zároveň mám ale iného miláčika a tým je vôňa Goodbystress. Vodu zafarbí do azúrovo-modrej takže máte pocit akoby ste boli niekde na pláži pri mori. Okrem toho vonia sviežo po eukalypte a skutočne ma vie upokojiť. 

Kneipp balzam na pery

Veľmi spokojná som bola aj s ich vanilkovým balzamom na pery. To balenie, úžasná vôňa, skvelá hydratácia bez vysúšania to dokáže máloktorý balzam. Tento od Kneipp však jednoznačne áno. Mala som aj možnosť vyskúšať tento balzam vo verzii mentol. Tu sa však musím priznať, že to nie je úplne to pravé pre mňa. Vôňa by mohla byť viac taká tá sviežo-mentolová. A možno by bol fajn aj nejaký ten chladivý efekt. Balzam je fajn, účinkami je rovnako super ako vanilkový, len práve táto vôňa sa môjmu nosu úplne nepáčila.

Kneipp tónovaný balzam na pery prirodna kozmetika blogerka

Čo sa týka balzamov, tak som vďaka Kneippu objavila svoj prvý a fakt fungujúci tónovaný balzam na pery. V živote mi tieto produkty nesedeli, všetky tónované balzamy mi pery vysušovali a niektoré boli tónované až príliš. Tento od Kneipp mi sedí všetkými desiatimi. Podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať v tomto článku.

Kneipp sprchovy gel pre zeny pre muzov mandlove kvety

A teraz už prejdime k ich sprchovým gélom. Obdržala som 3, z toho 1 pánsky, jeden s jemnou vôňou a ten ďalší vo verzii Marakuja. Pánsky s vôňou guarany a citrónovej trávy putoval chlapovi, ktorému sa okamžite zapáčil. Je pravda, že aj mne sa jeho vôňa páčila a chlap bol spokojný. Gél je krásnej, jemno modrej farby a vonia fakt osviežujúco. Keď som sa svojho chlapa pýtala na vysušovanie pokožky moc nechápal, čo chcem, ale že celkovo je spokojný. Takže verím, že aj ostatných chlapov tento produkt poteší. Moje čitateľky sú síce prevažne ženy, no ako tip na darček pre partnera či brata to môžete použiť. Vianoce sa blížia :)

Čo sa týka sprchových gélov pre nás ženy, bola som spokojná. Ja by som to ani neoznačovala ako gél, mne to príde skôr ako taký krémový sprchový produkt. A tie mám ja zo všetkých najradšej. Marakuju som si tak trochu šetrila a trochu som sa bála, či nebude na moje telo agresívna. Našťastie nebola a tá vôňa mi pripomínala marakujový džús alebo čerstvé ovocie. Vonia fantasticky a navyše má krásnu, oranžovú farbu. Posledný sprcháč je s vôňou mandľových kvetov. Vôňa je jemná a tak trochu nevýrazná, ale mne sa páčila. Oba sprcháče pre ženy v sebe obsahujú môj milovaný, mandľový olej a možno práve aj preto pokožku skutočne nevysušujú. Pánsky zase obsahoval kokosový olej. 

Kneipp pery starostlivost hydratacia balzam

Na záver to len zhrniem. Jednoznačne vám odporúčam ich soli do kúpeľa, tónovaný aj klasický balzam na pery. Akurát si vyberte vôňu a farbu podľa vášho nosa. Tiež dám ruku do ohňa aj za ich sprchové produkty, naozaj pokožku nevysušujú, čo je za mňa to hlavné. Jasné, musíte sa aj po nich natrieť telovým mliekom avšak ten pocit na pokožke rozoznáte. 

Dnešným článkom sa moje skúšanie Kneipp produktov ani zďaleka neskončilo. Ide o značku, ktorá je prírodná, mám ju rada, je ľahko dostupná aj v drogériách a jej ceny sú veľmi príjemné. Samozrejme, v susednom Rakúsku majú ešte o niečo iný sortiment, takže ak sa tam náhodou ocitnete tak túto značku určite nevynechajte. A ja sa už teraz teším, čím nás prekvapia nabudúce. 

Komentáre

  1. Ooo, takový krásný voňavý balíček! :) Od této značky jsem toho moc nevyzkoušela, ale moc mě láká! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.