Gliss Kur Ultimate Oil Elixir

Ahojte, dnes by som Vám rada predstavila novinku od Gliss Kur, masku z radu Ultimate Oil Elixir. Priznám sa, že ani presne neviem, prečo som si ju kúpila, ale hľadala som masku, ktorá by obsahovala olej a siahla som po tejto. Stála približne 4,39 €, kde ako. 

Maska Gliss Kur Ultimate Oil Elixir je určená pre veľmi namáhané a lámajúce sa vlasy. 
Popis na obale: "Máte veľmi namáhané slamené vlasy? Maska na posilnenie štruktúry vlasov Ultimate Oil Elixir s ošetrujúcim olejovým elixírom a komplexom Liquid Keratin poskytuje vlasom intenzívnu starostlivosť a znižuje lámavosť vlasov. Použitie: Vmasírujte 2 - 3 krát za týždeň do vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť 1 minútu. Potom dôkladne opláchnite."

Maska je béžovej farby, vonia trochu podobne ako čierna Ultimate repair, avšak cítim v nej ešte čosi iné, neviem však presne čo to je. Tá vôňa sa mi páči, výrobok má naviac krásny, luxusne pôsobiaci obal. Balenie je v tégliku, masky v tégliku mám radšej ako tie v tube, neviem prečo, pôsobí to na mňa proste lepšie. Maska je hutnejšia, ale aspoň vám nestečie pri nanášaní z vlasov. Pôsobí 1 minútu, potom ju môžete umyť, ja ju však takto nepoužívam, niekde som čítala, že maska by sa mala nechať na vlasoch pôsobiť dlhšie, takže ja každú masku nechávam na vlasoch pôsobiť minimálne 5 minút, ale to len v prípadoch keď skutočne nemám čas. Inak ju nechávam pôsobiť 15 - 20 minút. Následne ju umyjem, po umytí sú vlasy ľahšie rozčesateľné, ale to je z čo sa týka účinkov masky asi tak všetko. Zdá sa mi, že vlasy sú po nej nejaké viac vysušené akoby bez vody, takže na to, že obsahuje olej ma táto maska sklamala. Považujem ju však za lepšiu ako čiernu Ultimate repair, ktorú som na blogu už recenzovala. 





Komentáre