Nedávne novinky

Noviniek súvisiacich s mojím blogom sa za posledný čas nazbieralo toľko, že som sa im rozhodla venovať samotstatný post. 




Giveaway - Na tomto blogu som už usporiadala svoju historicky prvú giveaway a momentálne prebieha ďalšia, určite nie posledná. Zatiaľ plánujem sezónne giveaway, takže táto sa môže považovať za jarnú, zimnú sme už mali.


Spolupráce - aktuálne spolupracujem najviac so stránkou www.zelania.sk, kde patrím medzi inšpirátorov. Spolupráca je vynikajúca, komunikácia so stránkou nadpriemerne skvelá, cítim z nej fakt priateľskú atmosféru, koncept stránky sa neustále zlepšuje, pribúdajú nové sekcie a ja sem prispievam svojim inšpiratívnymi článkami. Ostatné spolupráce sú momentálne v pasívnejšom móde. 

Sociálne siete - v tomto bode nastala obrovská a fakt prelomová zmena, nájdete ma už aj na facebooku. Môj blog je momentálne možné sledovať cez GFC, Google+, Bloglovin a odnova aj cez facebook, takže si môže vybrať naozaj každý. 

Umiestnenie odkazov - odkazy na spolupráce a sociálne siete sú v štádiu spracovávania, moja aktuálna blogger šablóna je trochu ťažký oriešok a nejde to zatiaľ tak, ako by som chcela, ale pracuje sa na tom.

Viete ako to chodí, človek mieni, blogger tool mení niekedy moje očakávania a predstavy, takže sa s tým musím momentálne popasovať, možno dostane blog úplne nový vzhľad, sama neviem, uvidíte.

Z blogger noviniek je to na dnes asi všetko, víkend bol krásny a počasie nám stále praje, čomu sa veľmi teším, tak chystajte plavky, nakupujte opaľovacie krémy, pretože v aktuálnom období sa do týchto oblastí investovať skutočne oplatí. Ja už nové plavky mám a zásobu opaľovákov musím ešte doplniť. 

Komentáre

  1. Nevím zda jsem jediná, ale nefunguje mně odkaz na FB. Vždy se otevře článek s giveaway, ale i tak se mi podařilo blog na FB najít. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žanetka si skvelá, technická chyba a vďaka za upozornenie, už by to malo byť ok.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.