7 najlepších článkov roka 2016



Nedávno som uvažovala, ako dlho už blogerkou vlastne som a verte či nie, Biankanotes oslávi tento rok svoje štvrté narodeniny, čo je už fakt slušné číslo. V priebehu minulého roka bolo na blogu napísaných 96 článkov a zvoliť spomedzi nich 7 najlepších nebolo vôbec jednoduché. Samozrejme, mám k dispozícii isté štatistiky, no na tie sa nedá vždy spoliehať a tak ponúkam vlastný výber tých najlepších článkov roka 2016. 



Články o najlepších produktoch daného roka či rôzne top 5 alebo top 7 sa vždy dobre čítajú, sama som na tom rovnako, ak vidím na inom blogu takýto článok, vždy ho otvorím. Nájdem v nich totiž najviac inšpirácie do života a presne viem, na čo sa zamerať. Asi už tušíte, o aký článok ide - 10 najlepších produktov roku 2015.



Aktuálna starostlivosť o pleť sa či chcem alebo nechcem z roka na rok mení. Kým kedysi som používala skôr konvenčnú kozmetiku, dnes sa pohybujem už aj vo vodách tej prírodnej a tak nejako som si našla svoju ideálnu kombináciu. Môj top trik je čistenie pleti pleťovými mydlami, ktorý som už na blogu spomínala niekoľkokrát. 



Asi najčastejšie ste na blogu mali možnosť čítať články z oblasti pleťovej kozmetiky. Veľkej obľube sa tešil článok o kréme Andělská tvář z dielne Havlíkovej prírodní apotéky. Vôbec ma to neprekvapuje, veď po anjelsky krásne pleti túžime všetci. 



Od kozmetiky sa presunieme k nekozmetickým témam, ktoré sa na blogu objavujú čoraz pravidelnejšie. Na jednej strane sú tu knižné články a potom tie, ktorými sa snažím pomôcť vám , mojim čitateľom popasovať sa so životom. Jedným z nich bol aj článok - Ako sa efektívne sťahovať, sama som procesom sťahovania minulý rok prešla a poviem vám, bola to riadna drina, ale býva sa mi výborne, takže svoje rozhodnutie rozhodne neľutujem. 


Milujem čítanie kníh a to sa samozrejme už stihlo prejaviť aj na blogu. Tieto knihy sú skôr pánska parketa, no nemôžem povedať, že výlučne, keďže som ich čítala tiež. Moja sestra Metrá zbožňuje a bratovou srdcovkou je zase Zaklínač. Myslím, že obe série sú zaujímavé a články o týchto knihách sa tešili minulý rok na blogu veľkej obľube. 



Posledný článok, ktorý som vybrala medzi top 7 je z oblasti IT. Dostala som naň veľa pozitívnych ohlasov a to nielen online formou, ale aj offline od rodiny a známych. Môj brat ako IT expert dokonca sám označil tento článok za vynikajúco napísaný. Žiadne odborné IT výrazy v ňom nehľadajte, no laický pohľad na operačné systémy MAC a Windows v ňom zaručene nechýbajú. 

Ďalšie top príspevky si môžete prečítať na blogu, ich výber sa neustále aktualizuje, ako inak veď žijeme v online svete. Aký bude rok 2017 čo sa týka článkov ťažko povedať, no už teraz mám hlavu plnú nápadov, takže verím, že sa nudiť nebudete. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste čítali niektorí z uvedených článkov príp. ktorí z minuloročných článkov vám najviac utkvel v pamäti. 


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.