Čo sa oplatí vyskúšať od Alverde


Alverde adventny kalendar

Ani si neviete predstaviť moje nadšenie, keď som si v novembri 2017 tento kalendár niesla domov. Keď som videla jeho rozmery, trochu som zaváhala, no musela som ho mať. V DMke už ostali len posledné dva kusy a tak som radšej dlho nerozmýšľala. Adventné kalendáre sa mi ako myšlienka veľmi páčia, tie čokoládové sú super, no taký kozmetický je pre mňa ako beauty blogerku top zážitok. Veľmi na mňa zapôsobilo aj dizajnérske prevedenie, farby a vianočný motív, aký značka Alverde pre svoj kalendár vybrala. 

Vďaka tomuto kalendáru mám o cestovné balenia postarané. Navyše som za cenu 20 EUR mala možnosť otestovať 21 produktov, čo by ma pri plných baleniach vyšlo podstatne drahšie. Nebojte sa, viem počítať, avšak 3 okienka obsahovali non-beauty veci. Na zadnej strane kalendára sa  nachádzali aj popisy produktov a tak som sa nemusela trápiť s nemeckými názvami. Tak dúfam, že ste pripravení na malú ochutnávku toho najlepšieho, čo som kalendári našla.


Alverde kozmetika recenzie

Začnem sprchovým gélom s vôňou mandaríniek a vanilky. Väčšinou ma ovocné vône v sprchových produktoch príliš nenadchýnajú, avšak táto kombinácia ovocia a vanilky na mňa zapôsobila. A tuším pokožku ani príliš nevysušoval.

Prejdime k vlasovému radu Nutri-Care. Tento rad je určený na výživu vlasov, obsahuje arganový a mandľový olej. Z týchto olejov som mala hlavne v prípade šampónu strach, avšak boli úplne zbytočné. Vlasy som mala jemnejšie a neboli zbytočne mastné. Normálne si ten šampón asi kúpim vo veľkom balení. Kondicionér ma naopak vôbec nehúril, vlasy som mala zamotanejšie, akoby som si na ne ani nič nedala.

Telové maslá od Alverde veru nie sú mojou šálkou kávy. Zvyčajne majú divnú vôňu a kým sa vstrebú do pokožky, prejde večnosť. Toto telové maslo Snehlienka však voňalo vcelku príjemne, cítila som v ňom vôňu jablka a ešte niečoho sviežeho. Avšak účinkami ma skrátka neohúrilo a tak som ho posunula ďalej.

Alverde nechtikovy balzam na pery

A už sme pri mojej srdcovej záležitosti - ružovej kozmetike. Alverde má celý rad Bio-Wildrose, ktorý obsahuje divokú damašskú ružu. Mala som už odličovač aj olejček na pleť a s oboma produktmi som bola spokojná. Tentokrát som vyskúšala denný pleťový krém a pleťovú masku.

Krém krásne vonia a má aj nádherný obal, asi ako celý tento rad. Dobre sa rozotiera, nie je príliš mastný a pleť zanecháva krásne hydratovanú. Trochu som sa bála, že bude na pleti lepiť, ale moje obavy boli zbytočné. Rýchlo sa vsiakne, no má dlhodobý účinok. Samozrejme som ho otestovala aj v noci, už ma poznáte. A veru sa postaral o moje suché šupinky na pleti, doslova ich vyzmizíkoval. Možno aj to plné balenie by sa mi hodilo.

Jednorázová maska obsahuje okrem spomínanej ruže aj bambucké maslo a je teda určená hlavne na hydratáciu pleti. V zime sú takéto hydratačné masky doslova nutnosťou. Neviem ako vy, no mne sa častokrát stáva, že je moja pleť suchá a šupinatá. V lete nie, no v zime je to skrátka tak. Žiaľ táto sa mi nejaká extra super nezdá. Po nanesení sa do pleti síce vpije, avšak extra hydratačný efekt nemá.

Posledným a zároveň najlepším produktom je nechtíkový balzam na pery. Tento som už v minulosti skúšala a nadšená som z neho nebola. Na moje prekvapenie som však tentokrát spokojná nadmieru. Neviem čo sa stalo, balzam sa asi nezmenil, možno som len pochopila, ako funguje. A funguje perfektne, na perách je neviditeľný, nehrozí vám teda žiaden biely povlak či ulepený pocit. Pery sú dostatočne vyživené a navyše ho nie je potrebné opakovane aplikovať.Viac o balzame si môžete prečítať v nedávnom článku.

Alverde kozmetika

Alverde kalendár ma veľmi potešil a aj tento rok si nejaký plánujem kúpiť. Pre kozmetických nadšencov neeixstuje nič iné ako mini balenia rôznych druhov krémov, olejov, masiek a iných beauty vychytávok. Aj o cestovnú kozmetiku mám na rok 2018 postarané, takže tých 20 EUR za to rozhodne stálo. V priebehu roka sa možno ešte objavia ďalšie produkty, predsa len si niektoré šetrím na cesty, takže k testovaniu zatiaľ nedošlo. Zatiaľ vám však s kľudným srdcom môžem odporučiť balzam, sprchový gél, pleťový krém a šampón Nutri-Care.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte ako ste na tom s kozmetikou Alverde. Ktoré produkty máte najradšej? A čo adventné kalendáre, kúpili ste si nejaký?

Komentáre

  1. adventné iba čokoládové :)alverde kémiky na pleť mam rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto sa aj ťažšie zháňajú v porovnaní s tými čokoládovými. A som rada, že túto kozmetiku poznáš a používaš.

      Odstrániť
  2. Od Alverde ja preferujem skôr telovku, mne tie naopak telové masielka celkom vyhovujú. Vôbec mi ale nesedí vlasovka...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S vlasovou kozmetikou ťa chápem, aj u mňa je to podobne. Masky či kondicionéry sa mi zdajú ako krémy na ruky, šampóny kedy ako.

      Odstrániť
  3. Já od Alverde pár produktů vyzkoušela a vůbec mi nesedly, škoda.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Alverde som ešte nevyskúšala no určite sa poobzerám po sprcháčoch. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchové prípravky som skúšala pomenej, ale tento pomarančový sa mi fakt páčil.

      Odstrániť
  5. Z Alverde som mala viacero produktov, ako dekoratívnych tak aj pestujúcich a doposiaľ mi nesadol žiadny z nich.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je ľúto, našťastie je na trhu kopec značiek, takže si môžeme vyberať čo nám sedí a čo naopak nie.

      Odstrániť
  6. Ja som nemala žiaden adventný kalendár, ale tento rok ak sa podarí, nejaký si zaobstarám :)

    Od Alverde som nemala ešte tuším nič a ani ma akosi neláka, radšej vyskúšam iné značky, napr. nejaké slovenské :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Páči sa mi tvoja filozofia, podporovať slovenské značky treba a navyše v oblasti prírodnej koozmetiky ich máme fakt dosť. Tie kalendáre sa fakt ťažko zháňajú tak držím palce.

      Odstrániť
  7. ja som mala ten nechtikovy balzam na pery už dávno a zatial bol najlepší rada si kupujem značku alverde som sňou spokojná:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som ho mala kedysi, ale vtedy sa mi nepáčil. Teraz bez neho neviem žiť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.