TOP produkty roka 2021 - vlasy a dekoratívka

Za rok 2021 som našla najviac top produktov práve v oblasti dekoratívnej kozmetiky. A máte sa na čo tešiť aj v oblasti vlasov. Konečne som trochu obmenila svoje stále produkty, takže verím, že sa nebudete nudiť. Samozrejme pridávam aj link na článok o top produktoch z minulého roka. Pre lepšie porovnanie. No a teraz už hurá do tých za rok 2021.

Začala by som vlasovou kozmetikou. Tu som objavila dva nové super šampóny a jeden kondicionér. Prvým šampónom je Kérastase na farbené vlasy. Naozaj udržiava farbu dlhšie intenzívnu, stačí ho málo, skvelo pení a čo je najlepšie - nemastí vlasy. Toto býva celkom problém pri šampónoch na farbené vlasy. 99% vlasy neskutočne mastí takže sa vlastne nedajú používať.

Foamie tuhý šampón Aloe vera mi dala sestra ešte pred rokom na Vianoce. Avšak kým som sa prekopala cez svoje veľké zásoby, tak sa naň skrátka skôr nenašiel čas. Tuhé šampóny mám rada. Zvyčajne dobre penia, stačí ich veľmi malé množstvo no a nezaberajú veľa miesta. Milovala som cukrovú pivonku od Ponio, ale tento sa mi zdá rovnako super. Perfektne pení a nemastí vlasy. Používam ho veľmi rada a páči sa mi, že má šnúrku ktorou si ho viete zavesiť v kúpeľni. Takže miesto naň si nájde každý.

Trojicu super produktov na vlasy uzatvára maska Garnier Hair Food s makadamiovými orieškami. Ja ju používam ako kondicionér avšak na tento účel som s ňou extra spokojná. Produkt je super voňavý, táto vôňa je niečo presne pre mňa. No a vlasy nezaťažuje nakoľko neobsahuje silikóny. Takže po veľmi dlhom čase niečo od Garnier vhodné aj pre mňa.

Presuniem sa k dekoratívnej kozmetike. Myslím, že takmer všetky riasenky Avon si zaslúžia obrovskú chválu. Kedysi určite nie, spomínam si, že to bola katastrofa. Dokonca ani legenda Super Shock na mňa dojem nespravila. Euphoric a tiež riasenky 5 in 1 Lash Genious tie sú už ale iná káva. Sú úžasné, riasy krásne zahustia a navyše 5 in 1 zoženiete aj vo farebných verziách. Pre mňa niečo, čo v obchode len tak nekúpite. 

Pri očiach ešte ostanem. Čierne linky Loreal Ultra Precision sú fakt ultra precízne a pracuje sa s nimi extra ľahko. Tak rýchlo si linky nespravíte ničím. Navyše u mňa prekonali obavy z liniek bez pevného hrotu. Takže buď som už expert na očné linky alebo je to skrátka tými linkami samotnými. Neviem avšak tieto si budem kupovať dookola.

Poďme na lícenky a bronzre. Z bronzerov to určite vyhral Physicians Formula Murumuru butter bronzer. Vydrží celý deň, je hnedý bez zbytočných divných podtónov a mne sadol na prvýkrát. Jedine to balenie nechápem. V dnešnej zero waste dobe mi to pripadá ako krok späť. Čo sa týka lícenky tak Oh So Tokio od značky Avon ma chytila za srdce. Je to riadne výrazná lícenka, no keď som sa naučila pracovať s množstvom tak to už išlo oveľa lepšie. 

Na záver ešte niečo na obočie - Maybelline Ultra Slim ceruzka na obočie. Mne vydržala celkom dlho, no asi viete, že aktuálne sa úplne denne nelíčim. Veľmi sa mi páči jej farba - opäť hnedá hnedá bez nejakej teplej červenej. No a tiež sa mi s ňou veľmi dobre pracuje keďže je ultra tenká. Obočie vie vykresliť naozaj dokonale. 

A to by bolo všetko z mojej strany. Paradoxne mám počas korona doby najviac dekoratívnej kozmetiky. Nuž ale predsa len kvôli videám a rôznych koučovacím akciám sa líčiť potrebujem. Teda možno ani nie tak potrebujem ako chcem. 

Majte sa krásne a teším sa na vaše top produkty z týchto oblastí. 

Komentáre

  1. Už dlho chcem vyskúšať šampón od Kérastase. Tento by sa na moje melírované vlasy hodil, ale presne ako píšeš, bála som sa, že budú moc mastné. Ale v tomto prípade ho asi vyskúšam sama, keď píšeš, že tohoto sa báť nemusím.
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som pomohla s rozhodnutím Alex. Moje obavy boli rovnaké ako tvoje ale ako vidíš nepotvrdili sa.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.