Beauty prepadáky roka 2021

prepadaky

Pre vás bude toto článok o produktoch, ktorým sa treba vyhýbať. Aspoň ja s nimi takéto skúsenosti mám. Našťastie kozmetika je vecou tela, typu pokožky a tiež vkusu takže čo nesedí mne môže niekomu práve naopak veľmi vyhovovať. Takže záver už nechám na vás, z mojich skúseností sa však do dnes spomenutých produktov neoplatí investovať. 

Je mi nesmierne ľúto, že musím spomenúť značku Nuxe a jej rada Reve de Miel. Krém na ruky z toho radu je skvelý, o ňom som kedysi písala. Balzam na pery a telový krém mi však nesedeli ani trochu. Krém resp. skôr veľmi tuhý balzam na telo mi desne smrdel. Fakt sa to nedá inak opísať. Navyše bol príšerne voskový a mne sa s ním skrátka nepodarilo nadviazať kontakt. Balzam na pery dopadol tak isto len ten našťastie aspoň príjemne voňal. Nemala som ešte legendárny kelímkový balzam, no po týchto skúsenostiach mám aj strach ho vyskúšať. Takže zatiaľ u mňa Nuxe príliš nezabodovala. 

Čo sa týka značky Avon tak pre mňa na plnej čiare pohoreli ich rúže. Zatiaľ som nemala jeden jediný, ktorý by bol fakt dobrý. Buď sú príšerne vysušujúce alebo na perách extrémne krátko vydržia. A je jedno, či ide o rúž tuhý alebo tekutý. Tak to dopadlo aj s ich Lip Paint tekutými rúžmi. Navyše ja si tekutý rúž predstavujem tak, že mi na perách zaschne. No v prípade týchto rúžov na to rovno zabudnite. Avon vie robiť naozaj kadečo a za posledné roky sa za mňa dosť zlepšil čo sa týka kvality. Len tie rúže sú zatiaľ stále nič moc.

Pri dekoratívnej kozmetike Avon ešte ostaneme a musím spomenúť ich bronzer Precious Earth. Ten ja totiž tak zlisovaný, že bežný štetec ho neregistruje. Naberám, naberám a nič. Musíte si ho naniesť podľa mňa niečím tvrdším asi tými aplikátormi na lícenku, no za mňa je tento spôsob dosť oničom. Zvyčajne to vytvára šmuhy a nepôsobí to prirodzene a rovnomerne. Takže netuším, čo a koľko toho tento bronzer vydrží ale mne sa nedá nabrať na štetec. To som ešte nezažila.

Dosť sklamaná som aj z prírodného dezodorantu Fenjal. Viem, že mnohým blogerkám sedí a je celkom povestný. Nuž u mňa sa jeho povesť ukázala v temnom svetle. Ja vám neviem avšak nájsť funkčný a zároveň prírodný dezodorant to snáď ani nie je možné. Hotová Mission Impossible pre Toma Cruisa. 

Fenjal

Balzam na pery slovenskej značky Green Pharmacy sa javil veľmi sľubne. Má celkom fajn zloženie, vonia po vanilke a mede a vraj neobsahuje parabény ani silikóny. No napriek tomu obsahuje niečo, čo moje pery vysušuje. Takže toto je pre mňa balzam účinný asi ako Labello a používať ho musíte nonstop. Škoda pretože vonia naozaj nádherne. 

Sérum pre lesk vlasov sa hodnotí mne veľmi ťažko. Moje vlasy v živote lesklé neboli a žiaden produkt im to nedokáže dodať. Používam ho teda ako bežné sérum na končeky vlasov. No na môj Tigi olej to skrátka nemá. Príde mi to vcelku riedke na vlasové sérum a nejako som si nevšimla žiadne extra účinky. Spomínam si, že Avon tieto séra robievalo dosť dobré takže tu som si možno zvolila nevhodný variant.  Vyhrabala som vám dosť retro článok o Avon sére, avšak aspoň vidíte že to Avon so sérami aj vie. Séra Avon ešte skúsim avšak toto Ultimate Shine mi príde dosť zbytočné. 

No a aby to tu nebolo len takmer vždy o značke Avon tak spomeniem aj značku Korika. Je to kórejská kozmetika a tá býva kvalitná. Ja som mala ich textilné masky, ktoré považujem skôr za sklamanie. Mne celkovo tie textilné masky príliš nesedia. Upchávajú mi póry, sú na mňa extrémne hydratačné a skrátka mi nesedia. Sérum so 7 typmi kyseliny hyaulóronovej som však videla ako veľkú nádej tejto značky. Myslím, že nejakým mladším ročníkom typu 20 plus by aj sedelo. Netvrdím, že nerobí nič no moja pleť vo veku 32 rokov už skrátka potrebuje niečo viac. Kyselina hyalurónová pleti nikdy neuškodí, no odporúča sa ako prvé sérum pre pleť v mladom veku. Ja sa síce mlado cítim, avšak pleť po 30tke už potrebuje niečo silnejšie. Sérum spotrebujem no toto nie je žiaden must-have. 

Myslím, že som prepadáky roka 2021 vyčerpala. Našlo sa ich fakt dosť a paradoxne mám ešte takmer všetky doma. Musím priznať, že som v roku 2021 skúsila fakt obrovské množstvo kozmetiky. A na to, že je korona som mala doma veľa dekoratívnej kozmetiky. Niektoré produkty som schopná používať, no niektoré sa skrátka ku mne nehodia. Stáva sa. 

Majte sa krásne a píšte mi tipy na vaše prepadáky roka 2021. Nech viem čo si nemám kupovať. 



Komentáre

  1. Ahoj, moje propadáky roku 2021 tvoří Holika Holika Good Cera krém, ze kterého byly všichni absolutně odvaření a mě tak ucpal póry a rozjel akné jako dlouho nic. Dál bych tam zahrnula Dove samoopolovací pěnu, produkt absolutně bez efektu. Nebo mě napadá Dermacol Mega Lashes řasenka s kartáčkem tak tvrdým, že se mi pokaždé rozslzely oči a efekt stejně nikde. No a různé stylingové produkty na vlasy těch jsem letos vyhodila snad pět od nějakého antionizačního spreje po CC sprej na poškozené vlasy. Jinak ohledně toho séra moje mamina z Avonu nedá dopustit na to s arganovým olejem. Já ho mám teď prvně a zatím dobré - https://www.lekarna.cz/pece-na-vlasy-s-marockym-arganovym-olejem-250ml/?gclid=Cj0KCQiAoY-PBhCNARIsABcz773QiACSZLumG9DtamWmA8vcc99MZqVHN2pRU8dSX2qRaY6N35Fcw6EaAkkWEALw_wcB

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sérum na vlasy s arganovym olejom to som mala a bolo naozaj skvelé. Teda Holika Holika to by som fakt nečakala. A tú Dermacol riasenku som mala asi tiež.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.