TOP produkty roka 2021 pleť a telo

Vianoce kozmetika top produkty

Máme rok 2022. Nie som nejaký numeroóg avšak keďže je tam veľakrát dvojka tak verím, že to bude rok párov. To je moje želanie takže všetci nezadaní majte oči na stopkách. Ak nejaký odborník na čísla číta tieto riadky, dajte mi vedieť, či som sa trafila. Dúfam, že áno. No avšak prejdime už od čísiel k tomu podstatnému. A vlastne tomu najlepšiemu čo som počas roka 2021 vyskúšala. Začnem mojou milovanou kategóriou pleťovej kozmetiky. Akosi už automaticky k nej pridávam aj tú telovú. 

Ako prvé mi napadlo sérum The Ordinary Alpha Arbutin a Vitamín C. Toto sérum už síce doma nemám, avšak bolo perfektné. Moje prvé sérum s vitamínom C, ktoré pri dlhodobom používaní prinášalo svoj efekt. Pleť bola krajšia a v lepšom stave. Ten efekt za pár dní nezabadáte avšak za mňa toto sérum rozhodne funguje. Len musíte prísť na ten trik koľko si ho dať. Potom to už ide jedna radosť.

Nikdy by som neverila, že sa zamilujem do očného krému takmer bez vône. Taký je očný krém Mary Kay. To balenie je úžasné avšak mne sa ten krém veľmi páči. Je ľahký, nevonia takmer nijako a to mi stačí. Neviem či zaberá aj na kruhy pod očami avšak očné okolie hydratuje dostatočne. Minulý rok som prvýkrát skúsila Mary Kay a tento krém si ma akosi získal. 

Pleťové krémy som si zamilovala rovno dva. Jednak celkovo u mňa minulý rok nastal Larens ošiaľ a úplne ho chápem. Takže aj na mastnejšiu pleť ich krém Hydro Balance odporúčam. Ja si ho po spotreobvaní mojich mega zásob určite kúpim v plnom balení. No a druhým super krémom nie je úplne krém, skôr maska na noc od značky Saffee. Má však konzistenciu medzi krémom a maskou takže ju sem zaradím. 

Najmilovanejšou zmývateľnou maskou sa stala rozhodne Botanica Slavica - 9 divov plodov. Asi už z môjho blogu viete, že na tento rad mám slabosť. Milujem aj ich peeling, no táto maska je proste trieda. Nevysuší pleť, neuschne úplne a pritom pleť vyčistí. Nechápem, ako to robí, ale vzdávam jej hold. 

Ako tak pozerám na top produkty minulého roka tak sa našťastie neopakujú. Je pravda, že v roku 2021 som mala doma menej prírodnej kozmetiky. Rada by som sa k tomuto trendu tento rok vrátila tak mi držte palce. Nemať krém od Havlíka to si pripadám ako bez ľavej ruky (áno ľavej, som ľaváčka).

Prejdime teda na telovú kozmetiku, ktorej sa namnožilo habadej. Ako prvé mi nedá nespomenúť maslo The Body Shop na telo. Kúpené počas super nezabudnuteľnej dovolenky v Maďarsku a nesklamalo. Myslím, že ošiaľ okolo tejto značky plne chápem. Maslo bolo vynikajúce a určite si nejaké ďalšie kúpim znova.

Krémov na ruky som vyskúšala minulý rok fakt dosť. Najviac mi v pamäti utkvel krém značky Coco and Eve s vôňou fíg a čohosi ešte. Krém perfektne hydratuje, má príjemne vyzerajúci svetlofialový obal no a ja ho používam takmer nonstop. Asi aj preto je už takmer minutý. Za zmienku ešte stojí aj krém Barnangen z radu Nutritive. Vonia príjemne, jemne sladko a tiež som ho milovala používať. Oba krémy mi prišli dosť podobné, možno Coco and Eve o niečo lepší. 

Coco and Eve krem na ruky

Spomenúť musím aj krém na atopickú pokožku Eucerin Atopi Control. Mala som menšiu verziu, no prišla v pravej chvíli. Ja mávam v zime suchú pokožku na krku, vzadu ako sú vlasy a tento krém na to konečne zabral. Rovnako tak ho môžete použiť na čokoľvek iné. Mne sa osvedčil a body má u mňa aj preto, že je bez parfumácie. Akosi mi už tie príliš voňavé krémy prekážajú. Netuším prečo. 

Posledným produktom je emulzia s arnikou od značky Alpa. Keďže celý rok 2021  som odpracovala opäť a prekvapivo z domu tak som mávala stuhnutý krk. A sem-tam aj kríže sa ozvali. Táto emulzia však vždy zmiernila bolesti a ja som mohla termín masáže ešte na pár dní odložiť. Takže za mňa určite skvelá sos pomoc pre všetkých, ktorí majú sedavú prácu. A možno aj pre vás ostatných, ktorí pracujete manuálne. Dá sa využiť aj na masáž nôh. 

Tak to by sme mali, ani to nebolelo. Priznám sa, že tieto články, ako väčšinu, píšem v predstihu. Je to aj kvôli tomu, že písať sa dá skrátka len vtedy, keď je inšpirácia. Keď nie je nenapíšem ani čiarku. To už tvoriví ľudia poznajú. Myslím, že rok 2021 bol pre mňa kozmeticky úspešný. Nadviazala som novú spoluprácu a vyskúšala aj kozmetiku Mary Kay. Bola som aj na pár akciách tejto značky a čítala aj super knihu o zakladateľke značky. Aj keď sa už viac venujem koučingu a práci s ľuďmi, tej kozmetiky sa neviem vzdať. Aj preto sa nebojte, blog nekončí až kým to mňa neprestane baviť. A zdá sa, že to tak skoro nebude. 

Čo potešilo minulý rok z kozmetiky vás? 

Komentáre

  1. Ahoj, já si v roce 2021 jednoznačně oblíbila tělové oleje Saloos, tělové mléko Mixa Cica Repair. Z pleťovky asi pak Oriflame Urban Guard 3D většinu řady :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Saloos je dobrá značka, skúšala som viaceré oleje no neviem či aj nejaký telový. Možno kokosový. Mixa telové mlieko mám na pomyselnom zozname nakoľko čítam odvšadiaľ že je to super produkt.

      Odstrániť
  2. Moc krásny článok. Sama mám jeden na blogu, pretože ma moc baví ich nielen tvoriť, ale aj čítať. Musím sa priznať, že ani jeden z tvojich produktov som neskúšala až na masku od Botanica Slavica. Všeobecne mám túto značku moc rada a tá maska je vážne zázrak!

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alex tak som rada, že sa článok páčil a že máme spoločnú tú masku. Tiež veľmi rada čítam tieto články s top produktmi. Vieme sa tak vzájomne inšpirovať.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.